I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hahhahahhahahh i daj vktr kakav ti je to avatar, nije ti ovo fejs pa da te maloljetnice gledaju. like <3
Meni je prijatelj u srednjoj isa ispast pametan i sad kaze on meni ono tiho a citav ga razred cuja.,.. sta ti žilo nestavis na baotiana remus" puvalicu to je kidanje bilo po razredu ruganje cijeli dan
http://www.pik.ba/artikal/1383948/auspuh-zx/ ovaj tvrdi da zx koji je za minarelli pase na svaki dvotaktni skuter znaci uvijek pase na sve dvotaktne piga ga lik pasel na gilleru 180sp kaze ako je dvotaktna pase pogledajte pitanja i da kosta 300km 900kn oce za zx hahaha
to je oko 1100kn a ne 900
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
lomim.srca: traba mi vida sa federon ona za minimumako ko ima i sta trazi za nju?HELP PLEASE Nix666: koji karb ?lomim.srca:delortNix666:Kojilomim.srca:kako mislis koji? sportski po meni ovo zaslužuje oskara za izjavu 2011. godine na ms forumu
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
a onaj šta je na luni reko da ima sportske federe na rolicama...
blago vama sta sve znatejbg sjeba san sedelort 19 iman