Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 21 Gostiju pregledava ovu temu.
kako mu se da biti toliko glup
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Evo jedan specijalac što na kinezu "buši" bregastu i dobije brdo snage i momenta. "ahhahah moj skuter sprint sport kit kupljen kod stanke, bilo mi jeftino 80 KM a vidim i ovaj ga je toliko platio. ispocetka sam mislio da je u mene nesto slabiji kit cim je 80 KM. stavio ga razradio ga, BREGASTU KOD TOKARA IZBUSIO NA JEDNAKIM MJESTIMA JEDNAKOM VELICINIOM BORERA. motor bolje ide sa tom bregastom. nebi nekom nesto govorio da znam da nevalja. nisam luddd. sto se tice dizne ako stavis vecu diznu moras da stavis i gljivu, a dizna ti luzi za bogatiju smjesu, kad stavis gljivu moras i diznu vecu da bi imao dobru smjesu, ona ti se alazi u karburatoru zute boje mesnigani seraf sa rupom a sredini.PS imas ta dva serafa onaj koji ti je gornji,koji je vise izbocen taj treba da mijenjas evo slika http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrnZPo-NujKTPv3xFlZh-L3gapoMd_-6pVnflE_5wj5JydxdH7TA"
kako kod nas ima idola u bih al najjaci mi je onaj sa lezajevima u karbu,ili onaj sto mi je htio uvaliti sf2 serijala ubijedjujuci da ima rikverc
sta bolan
sve je dobro rekao
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
CoK je BoG ulje... doso na benzinsku i usipo ulje vice ovaj nemoj sipat nema struje ne radio pumpa nalio u prazan rezervar deci ulja i doso do doma na ulju mozda je zbog toga takva (crna svjecica) bilo je goriva samo u casici od karba znaci pola litre
Šta dobije bušenjem bregaste? Jedino što dobije je manju masu bregaste iako je to zanemarivo na ovakvom motoru. Dobio je nekoliko grama lakšu bregastu a rizikuje da razvali ionako ložu kinesku glavu. Teoretski motor lakše zavrti bregastu ali je to toliko malo. Najbolje opcija je kupiti drugu bregastu sa drugačijim bregovima, to je sve.