evo bisera jednog.. nemam cime slikati da slikom potkrijepim to sve...
ovako lik koji inace sklapa tomose sve sto je proizvedeno od njih...
dodje mi rodjak, ujedino prvi susjed da mu napravim automatika, da ne pali...
sad ja zakurblam, iskra dobra, al tuce nesto u pm, skuzim da dolazi iz cyl... kako znam da nije nitko kopao otkad je u ovog gore lika koji sklapa i prodaje, kupio automatik, a presao 2000 km, i stajao 3 mjeseca...
uglavnom meni nekako smrdilo na lezaj iglicasti na klipnjaci gornji, a i nije imao kompresije... odlucim ja sve skinuti
cilindar na ispuhu ima 3 kanjona, na usisu 1, glava prezivila par razletavanja po kraterima..
al klip, zarezan s brusilicom, pun riseva, gornje karike nema uopce, donja je neka homemade, s zazorom 1 i pol cm, koji milimetar gore dole, od aluminija mi se cini da je radjeno, nema iglicastog uopce na klipnjaci, a bolcen je 10 mm, nisam gledao koja je rupa na klipnjaci jel za 10 ili 12 mm, ali mogao se klip okretati za 45 stupnjeva dok je bio na njoj...
uzeo sam klip i stavio ga u sebe na policu da se mogu smijati kad ga god vidim...
ono nemogu vjerovati da je to vozilo pola godine i palilo ko mina.. isao je nekih 45 kmh
al ono, kad sam vidio da nema gornje karike, a donja preko centimetra zazor, uz crtanje brusilicom po klipu.. ostao sam frapiran jbt
morati cu to slikati da nebi bilo da lazem , e da, oba osiguraca su drugacija bila, a bolcna deformirana na rubovima od lupanja