Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (124/182) > >>

Drnda:
nemogu reci koliko je pia ac isao, jer nisam ni gps ni sat imao..al kladim se da je preko 90 po satovima od drugih skutera isao jer na 80-85 kmh na drugima ja dam pun gas i odlazim...
sad cu morati uzeti neciji mob i bb testirati....
al da chinarelli , ups minarelli od benjamina ide toliko... tesko  :toothy12: :toothy12:

Nix666:
u jbt..pa taj činareli traje iljadu i po  :happy3: :happy3:

Miki-speedy:

--- Citat: luna500rr - 04 Srpanj, 2011, 01:40:40 ---pod 1 cistokrvni chinarelli, izmjenio si auspuh i rolice, prosipas neke price da si turpija nesto prominio 3 kita, a sigurno nisi taka termogrupu
pod 2 brzina nizbrdo ovisi o prjenosu, areodinamici i dal je blokirana struja, tvoj skut ni niz najvecu nizbrdicu NEMOZE preko 90 po gps-u, dok npr drndin piaggio ac dok je bio moga je po pravcu toliko bez beda...

--- Kraj citata ---
Ja sam turpijao tu prvu termogrupu dok nije zaribala jer me nije htio poslusat i tad je stvarno dobro isao...

luna500rr:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 04 Srpanj, 2011, 17:53:51 ---Ja sam turpijao tu prvu termogrupu dok nije zaribala jer me nije htio poslusat i tad je stvarno dobro isao...

--- Kraj citata ---

a jbga, oce lik da kida kolje ubija a traje dvi iljade :biker:

wonderkid:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 04 Srpanj, 2011, 17:53:51 ---Ja sam turpijao tu prvu termogrupu dok nije zaribala jer me nije htio poslusat i tad je stvarno dobro isao...

--- Kraj citata ---
da si ju neznam kak naturpijo,104 po gpsu  :toothy12: :toothy12: daj miki ti ga znas reci mu da se smiri da ne izvaljuje gluposti,bar ti znas mehaniku donekle,pouci ga malo ;D nemoj da bude telac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju