Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
Miki-speedy:
--- Citat: luna500rr - 04 Srpanj, 2011, 19:27:48 ---a jbga, oce lik da kida kolje ubija a traje dvi iljade :biker:
--- Kraj citata ---
Ma trajao bi on puno vise da me poslusao i pravio mjesavinu :angry7:
--- Citat: wonderkid - 04 Srpanj, 2011, 19:39:42 ---da si ju neznam kak naturpijo,104 po gpsu :toothy12: :toothy12: daj miki ti ga znas reci mu da se smiri da ne izvaljuje gluposti,bar ti znas mehaniku donekle,pouci ga malo ;D nemoj da bude telac
--- Kraj citata ---
Bas si duusa :o::o
Ma rekao sam mu da procita knjigu jeningsa al mrsko mu,a opet kad mu kazem da ne lupa svasta po forumu ne slusa me :toothy12:
Da je isao dobro,jest al sad po gps koliko ne znam,znam da sam ja 92 navukao kod skole po ravnom e sad sta je benjo gledao ne znam :icon_biggrin: Mozda predjeni put :laughing7:
CoK:
:angry7:
a nemos vjerovat
robert:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 05 Srpanj, 2011, 01:37:53 ---Ma trajao bi on puno vise da me poslusao i pravio mjesavinu :angry7: Bas si duusa :o::o
Ma rekao sam mu da procita knjigu jeningsa al mrsko mu,a opet kad mu kazem da ne lupa svasta po forumu ne slusa me :toothy12:
Da je isao dobro,jest al sad po gps koliko ne znam,znam da sam ja 92 navukao kod skole po ravnom e sad sta je benjo gledao ne znam :icon_biggrin: Mozda predjeni put :laughing7:
--- Kraj citata ---
baš radi te tvrdoglavosti i ljudi koji su se žalili na njega je i dobio odmor!
Miki-speedy:
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2011, 10:18:34 ---baš radi te tvrdoglavosti i ljudi koji su se žalili na njega je i dobio odmor!
--- Kraj citata ---
Ma da on samo lupa na forumu ne bi bio problem,vec se svadja to ne valja :angry7:
Drnda:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 05 Srpanj, 2011, 12:50:33 ---Ma da on samo lupa na forumu ne bi bio problem,vec se svadja to ne valja :angry7:
--- Kraj citata ---
meni bas ovo boldano smeta, jer prica gluposti i siri dezinformaacije, a to sto se svadja je njegov problem, meni je obicno smjesan pa ono malo ga jos pohvalis da ima snage za nastavak....
puno je onih sto bubaju gluposti na forumu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju