Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (123/182) > >>

BoLT3K:

--- Citat: robert - 04 Srpanj, 2011, 01:44:14 ---čekat ćeš 2 dana na odgovor :toothy9:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
To robi duhovni vođo.  :icon_biggrin:

sule:

--- Citat: benjamin_hawk - 04 Srpanj, 2011, 00:56:38 ---pod 1 kod mene nije chinarelli izmijenjeno je sve,pod 2 nisam rekaoda je krs ali jeste krs ako neide nizbrdo vise od 90 ili koliko vec.
a okk dns sam prolazio kroz nustar i nema nigdje nizbrda samo suncokretu otidji na ono nizbrdo kad krenes prema osijeku imass velikooooo nizbrdo i punooo pravca zeh tu se zaleti koliko moze pa vidi oceli biti preko 100

--- Kraj citata ---

dobro je da nisam nekamo iso autom , da sam te negdje vidio , slucajno bi mi podletio pod auto :laughing7:

igor.sb:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:   :toothy9: :toothy9: :toothy9:

jeb ti pleme

tuta125:

--- Citat: benjamin_hawk - 04 Srpanj, 2011, 00:34:53 ---znaci uz jednu veliku nizbrdicu koja je duga oko 150m nebi uspio nvuc druze onda ti vozis krsa ;)

--- Kraj citata ---

--- Citat: benjamin_hawk - 04 Srpanj, 2011, 00:56:38 ---pod 1 kod mene nije chinarelli izmijenjeno je sve,pod 2 nisam rekao da je krs ali jeste krs ako neide nizbrdo vise od 90 ili koliko vec.
a okk dns sam prolazio kroz nustar i nema nigdje nizbrda samo suncokretu otidji na ono nizbrdo kad krenes prema osijeku imass velikooooo nizbrdo i punooo pravca zeh tu se zaleti koliko moze pa vidi oceli biti preko 100

--- Kraj citata ---

nisam se htio mijesat ali mi smijesno ovo  :laughing7:

wonderkid:

--- Citat: luna500rr - 04 Srpanj, 2011, 01:40:40 ---pod 1 cistokrvni chinarelli, izmjenio si auspuh i rolice, prosipas neke price da si turpija nesto prominio 3 kita, a sigurno nisi taka termogrupu
pod 2 brzina nizbrdo ovisi o prjenosu, areodinamici i dal je blokirana struja, tvoj skut ni niz najvecu nizbrdicu NEMOZE preko 90 po gps-u, dok npr drndin piaggio ac dok je bio moga je po pravcu toliko bez beda...

--- Kraj citata ---
chinareli kad se spusta nizbrdo i kad prede 90 po cageru onda se  trese ko vibrator ko da ce se raspast istog trenutka  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju