Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
...VULIN...:
--- Citat: Lovre - 28 Srpanj, 2006, 20:14:53 ---sidi lik na SKUTERU i stišće zadnju kočnicu i govori tvrdo ti je ovo kvačilo :toothy12:
--- Kraj citata ---
obrnuto: sidimo mi na zidiću jednon i doša prijatelj sa xt-on, dolazi jedan drugi do njega i gleda motor i pritišće prednja dobro dođe do kvačila i govori o j#bote pa što te nije strav voziti se samo sa prednjon a mis se svi uvatili smijati, govori on sav ozbiljan pa što mene bi bilo, na kraju mi mu pokušavamo objasniti da je kočnica polugica za nogu sa desne strane on nas gleda u čudu i počne nan se smijati i govori aj van yeben mater što vi mislite da san ja neka budala pa da čete me tako zajebati :toothy9: ja osta bezzraka od smija :icon_biggrin:
StreetRunner:
a budale,stvarno je lik :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy12:
ryder on the storm:
--- Citat: ushirlo - 02 Kolovoz, 2006, 12:54:05 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 01 Kolovoz, 2006, 08:06:42 ---e kua! nije tako...
vespa je i model i marka. piaggio je i model i marka i grupacija. u tom smislu, vespa je marka unutar grupacije piaggio!
--- Kraj citata ---
sve krivo..........
vespa je brend............
piaggio je marka.........
a model je npr. lx150............
--- Kraj citata ---
vespa je prvotno bila samo piaggiov model, a kasnije se počela tretirati kao marka,stare vespe imaju piaggiov znak
dok naprimjer gilera i derbi, koji su isto u vlasništvi piaggia nemaju taj znak.
Dino:
Stojim ja u dvoru danas kraj svog novog runnera,gledam ga malo kako mi je lijep :toothy9:,on lagano radi na leru,kad dolazi susjed(45god.),pita me koliko sam ga platio,koliko potegne, i malo poslije kaže:"..nemoš virovat što je ovo danas došlo,kupiš novog skutera,star dva dana,a već mu jedna žarulja naprid prigorila" ,a ja :u_plac: :u_plac: :u_plac: :u_plac: Poslije sam mu ipak objasnio da je jedna žarulja za kratko,a druga za dugo svitlo :toothy9: :toothy9:
Punisher:
--- Citat: Dino - 16 Svibanj, 2007, 17:56:11 ---Stojim ja u dvoru danas kraj svog novog runnera,gledam ga malo kako mi je lijep :toothy9:,on lagano radi na leru,kad dolazi susjed(45god.),pita me koliko sam ga platio,koliko potegne, i malo poslije kaže:"..nemoš virovat što je ovo danas došlo,kupiš novog skutera,star dva dana,a već mu jedna žarulja naprid prigorila" ,a ja :u_plac: :u_plac: :u_plac: :u_plac: Poslije sam mu ipak objasnio da je jedna žarulja za kratko,a druga za dugo svitlo :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Smiješno...da, ali i meni se ista stvar desila kad sam se tek zainteresirao za svijet na dva kotača...
Vozim se u autu i svako malo vidim neki skuter samo mu jedna strana svijetli... postalo mi je čudno kad sam ih vidio previše pa sam pitao... hebiga cijeli život se uči :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju