Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
@nte:
nije ni loše gume lagano premazat glicerinom, pogotovo gazeću površinu. za sjaj i postojanu zaštitu :icon_tongue:
leofreak250:
stojimo ti ja i frend kraj motora i pričamo... jedan i drugi imamo yamahu xt od 600 ccm.. uglavnom dolazi ti neki klinac i tako on s nama u priču i divi se motorima, te pita: A koliko to ima kubika? Mi mu odgovorimo 600ccm! A on zaprepašteno odgovori: U j#bo.. toliko nema ni lamborghini!!!! :icon_scratch: a mi pras u smijeh :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing11: :laughing3: :laughing6:
zamjenio je kubikažu sa konjima :happy6: ::) :happy6: ::)
i šta reći :toothy12: :toothy12:
r.e.!:
--- Citat: leofreak250 - 11 Siječanj, 2007, 14:35:55 ---stojimo ti ja i frend kraj motora i pričamo... jedan i drugi imamo yamahu xt od 600 ccm.. uglavnom dolazi ti neki klinac i tako on s nama u priču i divi se motorima, te pita: A koliko to ima kubika? Mi mu odgovorimo 600ccm! A on zaprepašteno odgovori: U j#bo.. toliko nema ni lamborghini!!!! :icon_scratch: a mi pras u smijeh :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing11: :laughing3: :laughing6:
zamjenio je kubikažu sa konjima :happy6: ::) :happy6: ::)
i šta reći :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll: :rofll:
Aleksandar:
a kaj velite kad netko popusi foru da skuter ima kardan...
da ninja ima rolice i variomat :laughing11: :laughing11:
da beniznski motor ima grijace umjesto svijecica :laughing6: :laughing6:
da sp 180 (2t) ima fazni lanac,bregastu,ventile i federe ventila wwwwwaahhahaha
StreetRunner:
kažen ja prijatelju da san napisa šalabahter onom nevidljivom kemiskom a kaže on meni daj mi taj šalabahter da ga kopiran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju