Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (11/182) > >>

DUBrawa:
hahahaha  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Ali ovo sa kuplungom mi ej najjače. Svako malo kad stanem u svojoj ulici sa svojom tzr-kom i frendovima  nađe se neki "frajer" kao aj me prođiraj na tom sranju  ;D  ;D i ja kažem ma neda mi se on ajdee ja ti vozim r1 svaki dan i ninje j dobro ajde provozam ga userem ga i onda još pita a zašto stiščeš kočnicu kad mjenjaš pa to ti je loše za motor.  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing9:  :laughing9:  :laughing9:

StreetRunner:

--- Citat: DUBrawa - 21 Svibanj, 2007, 10:57:02 ---hahahaha  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Ali ovo sa kuplungom mi ej najjače. Svako malo kad stanem u svojoj ulici sa svojom tzr-kom i frendovima  nađe se neki "frajer" kao aj me prođiraj na tom sranju  ;D  ;D i ja kažem ma neda mi se on ajdee ja ti vozim r1 svaki dan i ninje j dobro ajde provozam ga userem ga i onda još pita a zašto stiščeš kočnicu kad mjenjaš pa to ti je loše za motor.  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing9:  :laughing9:  :laughing9:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:R1 i ninje :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:kočnica :laughing7: :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy12:

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 21 Svibanj, 2007, 10:57:02 ---hahahaha  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Ali ovo sa kuplungom mi ej najjače. Svako malo kad stanem u svojoj ulici sa svojom tzr-kom i frendovima  nađe se neki "frajer" kao aj me prođiraj na tom sranju  ;D  ;D i ja kažem ma neda mi se on ajdee ja ti vozim r1 svaki dan i ninje j dobro ajde provozam ga userem ga i onda još pita a zašto stiščeš kočnicu kad mjenjaš pa to ti je loše za motor.  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing9:  :laughing9:  :laughing9:

--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Nikon:
noc maturanata je ka.. zavrsila skola i isli lokat svi... sad ja dolazin i iza mene dolaze neka 2 na runneru sp 50 (novi).

parkiran i sidnen kod svoje ekipe... i dodje lola i gleda mi skuter.. gleda, gleda.. okrene se prema nama (jer zna par ljudi iz kvarta mu) i pita koji je ovo debil stavia shacala na 50ccm.

ja osta paf gledan koji qurac  :toothy11: tako san osta zbunjen da san samo uspia rec da to nije shacal nego leo vince lol... on pita koliko je kubika... ja ka 150 .. on ka da ne lazen da nema fire fox 150 ccm  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

drugi biser mi je isprid skole. lola dobia skuter ima koji misec i sad ga mazi i pazii (isto runner 50)... naglo okrene kisa i malo krupe nekidan.. i ja izlazin na odmoru do motora.. a on i jos jedan na drakon nkd 50 maknu motore tik do kapije tj. ulaza u skolu di je natkriveno i sad ljudi nemaju di zapalit duvan.. ja ih pitan ka sta izvode.. oni ka nista... ja dosa do skutera.. pogledan.. pitura ki nova okrenen se i iden ca.. a meni on vice.. je vidit ces kad ti auspuh uvati ruzinu kad na toplog padne kisa i naglo ga oladi ... a na njemu 4 road od inoxa  :toothy12:

Punisher:

--- Citat: Nikon - 28 Svibanj, 2007, 10:07:19 ---noc maturanata je ka.. zavrsila skola i isli lokat svi... sad ja dolazin i iza mene dolaze neka 2 na runneru sp 50 (novi).

parkiran i sidnen kod svoje ekipe... i dodje lola i gleda mi skuter.. gleda, gleda.. okrene se prema nama (jer zna par ljudi iz kvarta mu) i pita koji je ovo debil stavia shacala na 50ccm.

ja osta paf gledan koji qurac  :toothy11: tako san osta zbunjen da san samo uspia rec da to nije shacal nego leo vince lol... on pita koliko je kubika... ja ka 150 .. on ka da ne lazen da nema fire fox 150 ccm  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

drugi biser mi je isprid skole. lola dobia skuter ima koji misec i sad ga mazi i pazii (isto runner 50)... naglo okrene kisa i malo krupe nekidan.. i ja izlazin na odmoru do motora.. a on i jos jedan na drakon nkd 50 maknu motore tik do kapije tj. ulaza u skolu di je natkriveno i sad ljudi nemaju di zapalit duvan.. ja ih pitan ka sta izvode.. oni ka nista... ja dosa do skutera.. pogledan.. pitura ki nova okrenen se i iden ca.. a meni on vice.. je vidit ces kad ti auspuh uvati ruzinu kad na toplog padne kisa i naglo ga oladi ... a na njemu 4 road od inoxa  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ovo zadnje je najjače  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju