Tehnički kutak > Tuning skutera
LPG u skuter......?????
psycho:
napravis si crijevo za pretocit plin iz te velike u neku manju crijevo naravno neko aluminijsko ili bakreno tako ja pretacem co2 plin iz velike u malu :icon_thumright:
Keky.sb:
@zeto - kako misliš ne možeš atestirati plin kod nas? misliš u skuteru?
zeto:
--- Citat: Keky.sb - 06 Listopad, 2009, 00:29:37 ---@zeto - kako misliš ne možeš atestirati plin kod nas? misliš u skuteru?
--- Kraj citata ---
da, nemožeš ga atestirati u skuteru.......
--- Citat: psycho - 06 Listopad, 2009, 00:01:12 ---napravis si crijevo za pretocit plin iz te velike u neku manju crijevo naravno neko aluminijsko ili bakreno tako ja pretacem co2 plin iz velike u malu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
na netu sam pronašao, LPG za skuter.......boca, i svi ostali djelovi, i to je OK, iz nekih istočnih zemalja, pa vjerujem da i cjena nije velika.......tu je dobra strana, što je sve isprobano i prilagođeno, a kod nas ako želiš nešto napraviti, trebaš prepraviti od automobila.......
još prije nego počnem s tim, budem otišao do jednog servisera, što ugrađuje plin, on je svašta pokušavao, al neznam na kraju kako je i završilo, pa da vidim neka zanimljiva i kvalitetna rješenja, koja bi možda i mogao upotrijebiti kod sebe....
GUGY:
Isuse koje je ovo cigančenje..... Pa ako se nema za gorivo i ulje u scooteru onda bolje da se kupi biciklo i gotovo. Nemogu vjerovat... Pa to je ko da imaš Feraria i gledaš koji dizel odgovara da ga ugradiš kako bi se mogao vozit na ložu ili plavi....
zeto:
--- Citat: GUGY - 06 Listopad, 2009, 20:41:44 ---Isuse koje je ovo cigančenje..... Pa ako se nema za gorivo i ulje u scooteru onda bolje da se kupi biciklo i gotovo. Nemogu vjerovat... Pa to je ko da imaš Feraria i gledaš koji dizel odgovara da ga ugradiš kako bi se mogao vozit na ložu ili plavi....
--- Kraj citata ---
pročitaj moj zadnji post na stranici 2 zadnji red........bude ti jasnije :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju