Tehnički kutak > Tuning skutera

LPG u skuter......?????

<< < (12/12)

sttipe:
meni skut trosi 4-5l,jer ga vozim u rez.podrucju..imam arrow,koji voli djire..imam i 15 kilometri do posla..da mi je baotian moga ic 85,i da je bija kvalitetan ka nrg,nikad nebi uzea nrg :icon_biggrin:
nrg ide 90-100..e sad,ako znas motor koji ima 50ccm,(b kat),da ide 85-90,i ima zivosti ,i kvalitete,blizu ka nrg,a da ima 4t masinu reci,nabavit cu takav..nazalost,niko da objasni sta na plinu cvaji podmazuje masinu i kako..odabir pogonskog goriva je individualna stvar..kao boja,npr...

zeto:

--- Citat: sttipe - 09 Listopad, 2009, 20:31:27 ---meni skut trosi 4-5l,jer ga vozim u rez.podrucju..imam arrow,koji voli djire..imam i 15 kilometri do posla..da mi je baotian moga ic 85,i da je bija kvalitetan ka nrg,nikad nebi uzea nrg :icon_biggrin:
nrg ide 90-100..e sad,ako znas motor koji ima 50ccm,(b kat),da ide 85-90,i ima zivosti ,i kvalitete,blizu ka nrg,a da ima 4t masinu reci,nabavit cu takav..nazalost,niko da objasni sta na plinu cvaji podmazuje masinu i kako..odabir pogonskog goriva je individualna stvar..kao boja,npr...

--- Kraj citata ---

pa podmazivanje isto kao i do sada što imaš na NRG.......nepoznaješ svoj skuter.......

jučer razgovarao sa čovjekom, što ugrađuje plin........jer sam saznao da su ugradili plin na skuter, pa da vidim kako to funkcionira......al rekao mi je samo jedno........treba puno isprobavati, pa jednom i dođeš do rješenja........tako kaže da je bilo u njegovom slučaju,i da su to dosta vremena radili.......

sttipe:

--- Citat: zeto - 10 Listopad, 2009, 10:24:17 ---
pa podmazivanje isto kao i do sada što imaš na NRG.......nepoznaješ svoj skuter.......

jučer razgovarao sa čovjekom, što ugrađuje plin........jer sam saznao da su ugradili plin na skuter, pa da vidim kako to funkcionira......al rekao mi je samo jedno........treba puno isprobavati, pa jednom i dođeš do rješenja........tako kaže da je bilo u njegovom slučaju,i da su to dosta vremena radili.......

--- Kraj citata ---
isto definitivno nije!!plin ne rastapa dvotaktol!!sad mi masinu podmazuje -(podmazan)benzin!!ulje se u benzinu rastopilo!!u plinu-nemoze!!lec ce na dno ispod klipa ako i do tamo stigne..

animatrix:
onda ugradis brizgaljke ulja koje ce gledati prema vitalnim dijelovima motora..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju