Došao danas na ideju da isprobam par kombinacija sa serijskim ECUom,Malossi ECU i Polini čašicom.
Cijelo vrijeme sam vozio sa Malossi ECUom..
Spojim ja serijski ECU,okrenem ključ i prva razilka koju sam primjetio je da pumpa duplo duže vuče,osto sam iznenađen,upailm skuter i odma skužim da je duplo slabiji ler gas,skroz drugčije-mirnije radi,onda idem napravit đir da vidim jel ima razlika u perfomanasama,odgovor na gas je drugačiji,sa Malosijevim ECUom je dizao okretaje dosta brže,malo okreneš ručicu i trzne,bome sa serijskim nije tak,tromiji je,a što se tiče ubrzanja i međuubrzanja male su razlike,recimo primjer prije je od točke A do B navlačio 72km/h sad recimo 69-70km/h. Krajnja također nešto niža,malo ispod km/h,prije skoro centimetar ispod km/h.
Onda sam upario serijski ECU sa Polini čašicom,i nakon sat vremena mrdanja oko šajbica i štelanja došo je na svoje.
Serijski ECU + Polini čašica (jedna debala šajbica) + Malossi Red Spunge (prerađen airbox).
U leru radi ko serijski ali kad pipneš gas okretaje diže ko zapeta puška i onak ih još malo zadrži,predobro. Odgovor na gas najbolji što sam imao.
Sad recimo dionica A do B navuče skoro 75km/h jer se prije počne razvrtavat.
Ugrubo rečeno 0-80km/h neki 12tak sekudni. Bit će video ovih dana.
Krajnja kao sa Malossi ECUom 1cm ispod km/h.
E da jedino imam filing da se Malosijevim ECUom više vrtio.
POZZZ