Općenito > Propisi
uhvatila me murija..
Keky.sb:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Rujan, 2009, 17:59:02 ---ne alfa, ja nisam dobio kaznu na licu mjesta nego tek nakon više od pol godine, e i na tom prekršajnom nalogu koji je došao poštom ne piše da je izdan 19.12.2008. nego neki datum u 6. mjesecu i ja tek od primanja kazne poštom, znači kad potpišem poštaru da mi je koverta uručena, 8 dana od tog datuma imam pravo žalbe. I žalio sam se. Nebitno jel ti uručena na licu mjesta il ne.
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
Keky.sb:
--- Citat: kuky_cepin - 02 Rujan, 2009, 17:41:02 ---sutra idem na sud...oce bit ovi policajci sto su me zaustavili tamo?!...i kako da se ponasam :drunken_smilie: :drunken_smilie:
A na pozivu pise kao da mi je stari dopustio da vozim..da bolje kazem da mi nije dao??
--- Kraj citata ---
neće biti policajci i ne laži ništa. priznaj sve kako je i budi normalan, tj. nemoj glumiti facu tamo i moli se da dobro prođeš.
Leptir:
Frenda mi uhvatili na skuteru bez registracije,kacige,vozacke,bez osobne i nabrojo mu ovaj 13000kn i odguro motor kuci i ceko kaznu.dosla murja kod njegovih staraca i urucili kaznu iso na sud dobio ukor i 500kn!
marko_AeRoX:
--- Citat: Leptir - 02 Rujan, 2009, 23:41:48 ---Frenda mi uhvatili na skuteru bez registracije,kacige,vozacke,bez osobne i nabrojo mu ovaj 13000kn i odguro motor kuci i ceko kaznu.dosla murja kod njegovih staraca i urucili kaznu iso na sud dobio ukor i 500kn!
--- Kraj citata ---
super je prosao ;D
Iwo SR Tuono:
pod sretnom zvijezdom je rođen, šta reć
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju