Općenito > Propisi

uhvatila me murija..

<< < (9/16) > >>

kuky_cepin:

--- Citat: efz - 28 Kolovoz, 2009, 17:47:55 ---stari je dobio kaznu valjda zato jer si maloljetan , a sta se suda tice da se uvijek dogovorit manja cifra nego sta je navedena

--- Kraj citata ---
a jbg valjda cemo se dogovorit sa sudkinjom nesto..i valjda cu samo taj ukor dobit  :binkybaby:

al bandi:
ovo je još jedan u nizu primjera da više nema cile mile...fali im para i više nema gledanja kroz prste....kad već vozite bez dozvole budite toliko pametni pa stavite kacigu na glavu radi SEBE..... i radi svog džepa....

Keky.sb:

--- Citat: al bandi - 28 Kolovoz, 2009, 20:29:05 ---ovo je još jedan u nizu primjera da više nema cile mile...fali im para i više nema gledanja kroz prste....kad već vozite bez dozvole budite toliko pametni pa stavite kacigu na glavu radi SEBE..... i radi svog džepa....

--- Kraj citata ---

potpis  :icon_thumright:

osim toga, svi koji se odluče sjesti na motor bez vozačke, kacige, pijani i sl. neka budu spremni na rizik. državi treba love i murija sve manje popušta. ako ste već sjeli pod navedenim prekršajima i uhvatili su vas, onda nemojte kukati. platite to ili sredite kaznu i dobro, a srediti kaznu nakon 1.1. ove godine je jaaako teško. govorim iz iskustva.

ja sam nekada vozio pod tim prekršajima i nadobivao sam se kazni. bio sam spreman na to i vozio sa tim rizikom, ali dođe svima iz guzice u glavu, a ako ne obično završi tragično.

kuky_cepin:
sutra idem na sud...oce bit ovi policajci sto su me zaustavili tamo?!...i kako da se ponasam  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

A na pozivu pise kao da mi je stari dopustio da vozim..da bolje kazem da mi nije dao??

Iwo SR Tuono:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2009, 17:22:15 ---Kaj se kazni tice...

Najbolje je trazit (ako ju vec ne napise odmah) kaznu na licu mjesta, uredno potpisat (potpis ne znaci priznanje krivnje nego samo dokaz da je kazna urucena).

zasto je to bitno?

Zato jer je to osnova na koju se zalis.

Ako ti ne uruci kaznu, mos se zalit mami/tati/dedi/baki/zeni/curi/decku.... (uf zabrijo sam)....  ;D

P.S.
e da, mos se zalit i vodovodu, HEP-u, Hž-u....

--- Kraj citata ---
ne alfa, ja nisam dobio kaznu na licu mjesta nego tek nakon više od pol godine, e i na tom prekršajnom nalogu koji je došao poštom ne piše da je izdan 19.12.2008. nego neki datum u 6. mjesecu i ja tek od primanja kazne poštom, znači kad potpišem poštaru da mi je koverta uručena, 8 dana od tog datuma imam pravo žalbe. I žalio sam se. Nebitno jel ti uručena na licu mjesta il ne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju