Općenito > Propisi

uhvatila me murija..

<< < (11/16) > >>

Leptir:
U danas me skoro murja copila oso ja na igraliste u centar sela i bio tamo uglavno policija na motorima njih 3-4 uhvate jednog reko skut mi ostaje na parkiralistu jer nemam regu ni vozacku,odem vidim nema murje i krenem kad ono motorista iza mene sva sreca nisam upalio svjetla i nije me vidio skrenem u neku leniju i tam mi je sad skut sutra moram po njega :icon_biggrin:

kuky_cepin:
ma de to price roden je pod sretnom zvjezdom...pa svako tako zavrsi prvi put.ja isto samo ukor dobio.. :frajer:

ivanm:
mene je jučer zaustavio Štrumf na sa BMW-om, i dao mi frulu, bio sam na piću i popio 2 pive, napuhao sam 0.58 promila, uzeo mi je vozačku na 8 dana a za daljnje sankcije odlučit će sud, minimalna kazna je 30 dana vozačke i 1000 kn... nadam se da će mi dat minimalnu jer nikad u životu nisam napuhao ništa i nemam prekršaja već 5 godina nikakvih, nijedan bod, ništa...

vktr:

--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2009, 10:42:31 ---mene je jučer zaustavio Štrumf na sa BMW-om, i dao mi frulu, bio sam na piću i popio 2 pive, napuhao sam 0.58 promila, uzeo mi je vozačku na 8 dana a za daljnje sankcije odlučit će sud, minimalna kazna je 30 dana vozačke i 1000 kn... nadam se da će mi dat minimalnu jer nikad u životu nisam napuhao ništa i nemam prekršaja već 5 godina nikakvih, nijedan bod, ništa...

--- Kraj citata ---
čim te vidio na skuteru znao je da si pijan :toothy12:

nikad ne bi reko za tebe da si takav kriminalac

kak si otpeljo skut doma?
i jel vrijedi za pijanice ono da se prvi prekršaj oprašta? tj opomena

ivanm:
ne oprašta se, al mislim da ide minimalna kazna, oko 1000 kn i zabrana na mjesec dana il 2...
budemo vidli..
odpeljao sam se doma, pa kaj je to 0.58 promila, niš...
u nekim državama je tolerancija 0.7-0.9...
inače ne vozim pog cugom....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju