Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
isssss to onaj kaj ide 120 lol
A ja se vozo po Bj-u, svaku ulicu prošo, haha.. A neam ni blokade ni niš.. Il iam sreće il ti nevalja dojava nostra
neznam..uglavnom dobro si prošao meni je kolega javio kojem negine 60 dana zatvora ako ga još jednom ulove...uglavnom vidio je na svoje oči u centru kako su nih zaustavljali pod rotirkom a njegov motor je bio predmet promatranja jednog policajca na motoru koji je 20 m od njegovog parkirao i čekao ovog da sjedne i krene...uglavnom kolega je zvao vezu u policiji koja mu je rekla da danas imaju kao neku akciju...ja nisam imao direktan kontakt nego sam tako saznao
kolega ti je kreten
a koji si sad ti da imaš takve ulete,ko je tebe šta pito? suzdržat ću se.... idem prat skuter...
Onaj kod koga si se raspitivao za jaknu... Osoba kojoj zbog prometnih prekrsaja prijeti 60 dana Zatvora je nista drugo nego Kreten!! Rado cu poslusati tvoj stav...
hehe pa niko nije nit rekel da ima tolko prekrsaja da ce dobit 60 dana zatvora možda je uzel tic-tac u dućanu i dobil uvjet a to kaj si ti ograničen na 60 km/h , a u bj su ograničenja 60 m/s to je druga stvar uglavnom nek se dečko vozi najbolje i najbrže kaj zna njegov život je u pitanju i ja bi se vozil tak da mi skuter ide ko sotona......
ma vidi,nepoznaš ga,neznaš šta vozi(kako vozi) i zašto je uvjetnu dobio...uz to prijatelj mi je i kad netko tako srere polirane kvake po nekom umjesto da pita šta je bilo ako ga baš zanima,onda imam osječaj da mi netko kičmu čupa...eto to je moj stav...nije radi brzine,vozi motor i ide ko sotona ali vozi pametno(pogotovo u naselju/gradu)...
R3nchi KAJ TEBE BRIGA KOLKO NJEMU ZATVORA PRIJETI ZAŠTO I ZBOG ČEGA....Kaj si ti neki državni inspektor ?