Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: vozacki ispit  (Posjeta: 3941 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Tommek

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
vozacki ispit
« : 13 Kolovoz, 2009, 03:24:24 »
dakle s koliko novaca se dodje do b vozacke u Zagrebu,znam da ima tema sigurno,ali me jako zanima a nemogu pronaci dotican thread.
fala ;D

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: vozacki ispit
« Odgovori #1 : 13 Kolovoz, 2009, 03:28:17 »
mislim da je sad preko 8

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #2 : 13 Kolovoz, 2009, 06:59:10 »
kod vas te cijene nisu normalne bogami ...kod nas polozis za 2-4k kn max...ovo od 4k kn biras sta ces da vozis ,golfa 6 ,audi 6 ,vectra,ili slicno :D ...a ovo 2k kn ti je polaganje na golfu 4 i tako tim autima u toj klasi...oko 3k je sa golfom 5,audijem 4 ,astrom ......
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline smmania

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • ?ovik sa Škoja
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://bikepics.com/members/dino0706/
  • Mjesto: Baška-Rijeka
  • Moj Skuter: RR -bike patike
  • MojSpuh: YOSHIMURA TRC
« Odgovori #3 : 13 Kolovoz, 2009, 15:33:23 »
kod nas je sad 10k kuna
ja danas se vracam doma i murija na stanici bila,izade mi pandur na cestu i pocne mahat(a nema palicu),a ja iz kulture poceo njemu mahat i secer na kraj prodem pokraj njega i potrubim iz postovanja

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #4 : 13 Kolovoz, 2009, 15:36:14 »
kod nas je sad 10k kuna

kaj?10 soma?za kaj,za kamion..
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #5 : 13 Kolovoz, 2009, 15:45:04 »
kaj?10 soma?za kaj,za kamion..

ja sam krenuo u 9. mjesecu prosle godine, polozio u 1. mjesecu ove...izaslo je sa svim troskovima (lijecnicki, vozacka, prijeve za ispite, sami satovi...bas sve) oko 7000kn...dal se sta promijenilo ne znam...ovisi malo cijena vjerojatno od autoskole do autoskole al sve je to tu negdje

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 13 Kolovoz, 2009, 16:31:11 »
ja znam da sam cito na net.hr da ce B kategorija kod vas uskoro biti oko 15k kn sa svim....kao razmisljaju o tome da tako urade i slicno...ako vam to urade..stvarno nisu normalni...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 13 Kolovoz, 2009, 16:44:00 »
mene oko 6 ispala a1 kategorija..kod mene je 5800 za auto..u zagrebu je za a1 1700kn i to sam se jako sj#bo kaj nisam iso tam prek frenda...

Offline boss_

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Tuzla,Banovici
  • Moj Skuter: aerox
  • MojSetup: TP Trophy
  • MojSpuh: Technigas
« Odgovori #8 : 13 Kolovoz, 2009, 17:36:26 »
kod vas te cijene nisu normalne bogami ...kod nas polozis za 2-4k kn max...ovo od 4k kn biras sta ces da vozis ,golfa 6 ,audi 6 ,vectra,ili slicno :D ...a ovo 2k kn ti je polaganje na golfu 4 i tako tim autima u toj klasi...oko 3k je sa golfom 5,audijem 4 ,astrom ......

kakve veze ima auto sa cjenom polaganja?? 
u citavoj BiH je cjena polaganja 1250 KM! auto skola sebi uzme oko 700-800 KM, a ostalo platis ljekarsko,predavanja,testove itd...
kakva ti je to logika, ko ima bolje auto moze vise para uzeti... smjesno :binkybaby:

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
  • Reklame *HEPI* 091/543 84 56
  • Mjesto: Jelkograd
  • Moj Skuter: Runnera vx(r)
  • MojSetup: Marinija 200
  • MojSpuh: 4 road & Serdo(negdje u kanalu)
« Odgovori #9 : 13 Kolovoz, 2009, 17:53:55 »
mene oko 6 ispala a1 kategorija..kod mene je 5800 za auto..u zagrebu je za a1 1700kn i to sam se jako sj#bo kaj nisam iso tam prek frenda...

Di je A1 1700kn?

Mene je A1 ispala 4500kn ugrubo,sad je skuplja nekih soma kuna...isto tako i B kat je skuplja 1000kn nego prije
...voznja nije samo zabava..voznja je nacin zivota...

_________Reklame *HEPI*_________
Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 13 Kolovoz, 2009, 18:20:58 »
kakve veze ima auto sa cjenom polaganja??  
u citavoj BiH je cjena polaganja 1250 KM! auto skola sebi uzme oko 700-800 KM, a ostalo platis ljekarsko,predavanja,testove itd...
kakva ti je to logika, ko ima bolje auto moze vise para uzeti... smjesno :binkybaby:
neznam gdje si ti polago....kod mene cura prije 25 dana polozila ....800 KM sve ukupno vozila golfa 5.....drug prije mjesec i nesto polago 620KM platio jer je polago  na golfu 3 ....drugarica polagala u nekoj auto skoli sa husina u audiju A6....oko 1000Km je ispalo......ja polago prije 2 godine i nesto platio 500KM na golf 4  itd....to samo za levate je 1250 KM polaganje ....jer to auto skola uzme sebi...malo se raspitaj ako vec nisi polago....ako nisi javi se meni da ti ja sredim za te pare polaganje ....da djabe ne bacas 1250 KM ...
« Zadnja izmjena: 13 Kolovoz, 2009, 18:24:36 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #11 : 13 Kolovoz, 2009, 22:59:34 »
men je a1 sad blizu 6000 kn.....sve is prve za sad...jos drugi tjedan voznju i onda sam na konju :) :glasses2:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #12 : 13 Kolovoz, 2009, 23:14:01 »
Brijem da cu ici u bosnu polagati i ovjde samo prebaciti vozacku,ustedit cu 5tk :icon_biggrin:

Offline R@kija

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 13 Kolovoz, 2009, 23:17:49 »
Di je A1 1700kn?

Mene je A1 ispala 4500kn ugrubo,sad je skuplja nekih soma kuna...isto tako i B kat je skuplja 1000kn nego prije
na jarunu..dosad je bila 1700kn za sve kategorije motora..sad idu gore il su vec isle!!

Offline R@kija

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 13 Kolovoz, 2009, 23:18:19 »
men je a1 sad blizu 6000 kn.....sve is prve za sad...jos drugi tjedan voznju i onda sam na konju :) :glasses2:

isto tako

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #15 : 13 Kolovoz, 2009, 23:27:30 »
prosle godine sam polago a1 ispalo 2 soma kn za auto sam polago 2004 ispalo oko 4 soma malo manje obje kategorije sam iz prve proso!
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline boss_

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Tuzla,Banovici
  • Moj Skuter: aerox
  • MojSetup: TP Trophy
  • MojSpuh: Technigas
« Odgovori #16 : 13 Kolovoz, 2009, 23:56:56 »
neznam gdje si ti polago....kod mene cura prije 25 dana polozila ....800 KM sve ukupno vozila golfa 5.....drug prije mjesec i nesto polago 620KM platio jer je polago  na golfu 3 ....drugarica polagala u nekoj auto skoli sa husina u audiju A6....oko 1000Km je ispalo......ja polago prije 2 godine i nesto platio 500KM na golf 4  itd....to samo za levate je 1250 KM polaganje ....jer to auto skola uzme sebi...malo se raspitaj ako vec nisi polago....ako nisi javi se meni da ti ja sredim za te pare polaganje ....da djabe ne bacas 1250 KM ...

izvini glup sam ::)
jest 800 km obuka, sto auto skola uzme sebi, al platis 125 km predavanja 5 dana, platis 50 ljekarsko, 80 prva pomoc, 100 testovi .... i po novom zakonu ima kolko auto skola sebi smije uzeti, a ne kakvo auto imas toliko naplacujes...

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #17 : 14 Kolovoz, 2009, 04:38:00 »
ja neznam odakle meni da je vozacki b kategorija u zgu jeftinija... ???

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 14 Kolovoz, 2009, 15:00:15 »
izvini glup sam ::)
jest 800 km obuka, sto auto skola uzme sebi, al platis 125 km predavanja 5 dana, platis 50 ljekarsko, 80 prva pomoc, 100 testovi .... i po novom zakonu ima kolko auto skola sebi smije uzeti, a ne kakvo auto imas toliko naplacujes...

ja ti kazem kako jeste ..nemam sta lagat...ako nisi polago i planiras skoro za B javi se meni slobodno ..nadjdemo se i sredim ti ja za dosta manje para sve to...ispast ce te 700-800 sa obukom i predavanjima i svim ...pa jbt nisam budala...svaki dan neko novi krene da polaze vozacki koga znam ....i u Tuzli obavezno ima veze na kojem autu vozis i cijena..kako to nece imat veze ?? uvijek je bilo sto auto skola manja ,manje posla ima ,gora auta ..manje se placa ....ako ne vjerujes nazovi par auto skola...start,semafor,rally,baja,golf i slicno pa provjeri cijene i vidit ces da drugcije svagdje skoro ...i da ce najskuplja bit start,i baja jer u startu imaju golfove 5 i 6 i na njima polozes a baja ima petice i audi 4....
Valentino Rossi 46!!!!!