Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivari za minarelli

<< < (17/21) > >>

DvdAerox:

--- Citat: dhorvat - 03 Listopad, 2009, 13:54:26 ---I ja to ne kužim kaj je mislio reć.

Možeš jedino poturpijat ventilator i vario dolje blizu bolcne da bi se bolje stislo i onda bi diglo remen. Al kako to poturpijat da se ne poremeti širenje variomata od 15km/h do 40 km/h?  :dontknow:

Znači i MHR multivar ima isti problem?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

to da! remen mora bit novi tako da tocno uzmes mjere, jer ako je isti istrosen a ti stavis novi si se sj#bo hehe...
ima jos neke stvari za napravit da se ne izgubi na startu, ali bi to bilo najbolje napravit na original ili tp variu, ja cu napravit na svoj tp, na ovaj od overa sta imam je malo teze to izvest...

dhorvat:
Serijski vario ima boljku na startu jer je sam vario pri bolcni van kosine. Okomito je obrađen i tu nastaje problem.  :icon_thumright:

DvdAerox:
stvar je u tome sta je tutorial za serijski vario, al se tehnika doradjivanja moze primjenit i na druge variatore...

btw. slow se ne javlja, sigurno stela novi vario  :icon_biggrin:

SlowRider:
Malo cudan variomat, kad usporedim sa obicnim multivarom, u njega trebaju tocno 1gr teze rolice da bi radio kako treba, start je dobar, okretaje podize gotovo trenutno, i NEMA nigdje rupe u ubrzanju, top speed je do granicnika na kazaljci koji se ne vidi sa gornje strane, sigurnih 100 po gpsu :laughing7:

ali jedna stvar mi smeta koju sam planirao, staviti siri remen i polutke veceg promjera, to mogu samo sa variomatom od overa, kopka me sto bi onda tek bilo :icon_scratch:

DvdAerox:

--- Citat: SlowRider - 03 Listopad, 2009, 15:25:36 ---Malo cudan variomat, kad usporedim sa obicnim multivarom, u njega trebaju tocno 1gr teze rolice da bi radio kako treba, start je dobar, okretaje podize gotovo trenutno, i NEMA nigdje rupe u ubrzanju, top speed je do granicnika na kazaljci koji se ne vidi sa gornje strane, sigurnih 100 po gpsu :laughing7:

ali jedna stvar mi smeta koju sam planirao, staviti siri remen i polutke veceg promjera, to mogu samo sa variomatom od overa, kopka me sto bi onda tek bilo :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

to na yasuni r i malossi sportu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju