Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivari za minarelli

<< < (18/21) > >>

Pupo:

--- Citat: DvdAerox - 03 Listopad, 2009, 14:01:59 ---to da! remen mora bit novi tako da tocno uzmes mjere, jer ako je isti istrosen a ti stavis novi si se sj#bo hehe...
ima jos neke stvari za napravit da se ne izgubi na startu, ali bi to bilo najbolje napravit na original ili tp variu, ja cu napravit na svoj tp, na ovaj od overa sta imam je malo teze to izvest...

--- Kraj citata ---

A što svi škrtare sa tutorialom, de okači link neki, taman imam viška serijski variomat i jedan extra ventilator spreman za kemijanje :D  Da je ventilator potokarit da je veća strmina :D

@Slow  da malo preimenuješ temu (tipa varijatori za minarelije, da tema bude poput one o kvačilima) i zakačiš je?

DvdAerox:

--- Citat: Area51 - 03 Listopad, 2009, 16:34:36 ---A što svi škrtare sa tutorialom, de okači link neki, taman imam viška serijski variomat i jedan extra ventilator spreman za kemijanje :D  Da je ventilator potokarit da je veća strmina :D

@Slow  da malo preimenuješ temu (tipa varijatori za minarelije, da tema bude poput one o kvačilima) i zakačiš je?

--- Kraj citata ---

daj neki mail da ti posaljem, tekst je na taljanskom ali cu ga prevest kroz koj dan jer me vec neki decko pitao...

dhorvat:

--- Citat: Area51 - 03 Listopad, 2009, 16:34:36 ---A što svi škrtare sa tutorialom, de okači link neki, taman imam viška serijski variomat i jedan extra ventilator spreman za kemijanje :D  Da je ventilator potokarit da je veća strmina :D

--- Kraj citata ---

Nije loša ideja  :icon_thumright:

SlowRider:
Nisam previse vozio mhr variomat, uglavnom slozio kroz nekoliko sati prijenos i vidio kako stvar radi... sve 5, ali to je variomat za 16.5 remen, ocekivao sam da cu moci staviti vise podloski i siri remen sa vecim polutkama... najbolja stvar je da bolje ubrzava od multivara poslje 80 i nema onu rupu na nekih 60km/h, okretaji su konstantni u svakom trenutku.

taj isti dan skinuo sve dole i uzeo mhr za overrange, ubacio remen i polutke i ostajem na tome, to je dobitna kombinacija jer je to vario koji iskoristava najbolje siri remen i vece polutke. Sad cekam da dodje moj variomat jer je ovaj bio posudjen... zrtvovati cu anlaser  :sleepy2:

ovo je napravljeno za torq driver na orginalnim polutkama i remen za minarelli i to je stvar koja utegnutno radi...

ako nekoga zanima mhr variomat, ima jedva predjenih 30km, dakle kao novi je, ostavio sam kaziprst u njemu jer sam ugladio sve kanale i klizace  :redface:
zbrojite cijene novih rolica, centralne opruge i ventilvara, variomat dodje kao litra ulja  ;D--->http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=24738.msg377718#msg377718

prajninger:
pozz da ne otvaram novu temu!
da vas pitam vezano za multivar malossi 2000 htio sam kupit polovan
sad me interesuje jel ima neki vijek trajanja ili tako ness da si isplati kupovat polova!?

hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju