Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi multivari za minarelli
SlowRider:
--- Citat: Losinj - 31 Kolovoz, 2009, 08:31:17 ---ajd mi recite dal variomat smije davat lufta u ovom smjeru kao sto je oznaceno na slici kad je rolica u tom kanalicu?
http://www.imagesforme.com/show.php/665287_8451406177615360.jpg
--- Kraj citata ---
rolice moraju imati malo lufta
dhorvat:
Na SC-u je jedan na stanju Multivar MHR :icon_thumright:
Losinj:
kuzis nes mi suska na leru kad stoji a probo sam izvadit variomat i trest ga u ruci dok je kalota i klizaci gore i rolice unutra i slican je zvuk....a opet probo sam izvadit i kuplung alnasera isto ga protrest u ruci i isto je slican zvuk......nisam na cisto dal to steti cemu j**** ga ....
dhorvat:
--- Citat: Losinj - 31 Kolovoz, 2009, 12:49:05 ---kuzis nes mi suska na leru kad stoji a probo sam izvadit variomat i trest ga u ruci dok je kalota i klizaci gore i rolice unutra i slican je zvuk....a opet probo sam izvadit i kuplung alnasera isto ga protrest u ruci i isto je slican zvuk......nisam na cisto dal to steti cemu j**** ga ....
--- Kraj citata ---
Vrati kuplung anlasera komplet unutra, od varia stavi samo kalotu, bolcnu, šajbicu, ventilator i sve što dođe ispred njega (kruna, zvjezda, matica...), BEZ remena pa probaj upalit motor, ali ni za živu glavu ne dodavaj gas!! Tak ja testiram dal su klizači u pitanju :icon_thumright:
Losinj:
klizaci nemaju lufta opce prijatelju....sta nemos pogledat dal su klizaci u qurcu tako da probas protrest rukom dok su na variomatu sa kalotom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju