Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi multivari za minarelli
SlowRider:
Neznam vise koji variomat kupiti, a ovaj nikako da dodje na stanje, mjesec dana sam bez normalne masine, full serijala je monotona i dosadna, nesavjesni vozaci auta me ugrozavaju na brzim cestama , :mad0260: :angryfire:
Moglo bi biti jednostavno i uzeti mhr vario za overrange, ali njega necu...
zapravo, isprobati cu taj vario pa donesti zakljucak :dontknow:
andy:
--- Citat: SlowRider - 26 Kolovoz, 2009, 14:54:14 ---Neznam vise koji variomat kupiti, mjesec dana sam bez normalne masine, full serijala je monotona i dosadna, nesavjesni vozaci auta me ugrozavaju na brzim cestama , :mad0260: :angryfire:
Moglo bi biti jednostavno i uzeti mhr vario za overrange, ali njega necu...
zapravo, isprobati cu taj vario pa donesti zakljucak :dontknow:
--- Kraj citata ---
Najpametnije, probaj pa ćemo vidit el valja kaj :D :toothy11:
SlowRider:
--- Citat: andy - 26 Kolovoz, 2009, 15:01:01 ---Najpametnije, probaj pa ćemo vidit el valja kaj :D :toothy11:
--- Kraj citata ---
isprobavanje kosta, za onaj overrange sam mogao ispustiti samo tako 500kn, ali dobro je da postoje prijatelji :icon_biggrin:
andy:
--- Citat: SlowRider - 26 Kolovoz, 2009, 15:02:28 ---isprobavanje kosta, za onaj overrange sam mogao ispustiti samo tako 500kn, ali dobro je da postoje prijatelji :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hehe :)
A gle ovaj s produženim klizačima nebi trebao imat neke razlike u odnosu na običan multivar u odnosu na OR šta je baš druga priča skroz.. Logično ili ne :icon_scratch:
Losinj:
ajd mi recite dal variomat smije davat lufta u ovom smjeru kao sto je oznaceno na slici kad je rolica u tom kanalicu?
http://www.imagesforme.com/show.php/665287_8451406177615360.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju