Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivari za minarelli

<< < (13/21) > >>

dhorvat:

--- Citat: Losinj - 31 Kolovoz, 2009, 12:59:15 ---klizaci nemaju lufta opce prijatelju....sta nemos pogledat dal su klizaci u qurcu tako da probas protrest rukom dok su na variomatu sa kalotom?

--- Kraj citata ---

Ja već znam po zvuku točno kad su klizači, to sam prije tak radio  :laughing7:

Al ak hoćeš bit siguran onda napraviš kak sam ti reko.

S druge strane, ovo kaj tebi "šuška" mogu bit karike, igličasti ležaj ili neš treće. Jel znaš s koje strane se točno čuje? Ponekad zna zavarat, čuje se sa strane variomata al je ipak sa druge strane  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 31 Kolovoz, 2009, 12:55:20 ---BEZ remena pa probaj upalit motor, ali ni za živu glavu ne dodavaj gas!!

--- Kraj citata ---

neznam bas koliko je to pametno, jer se multivar odmah zakuca u ventilator i rolice ispadnu iz svojih kanala... onda moras skinuti sve sa radilice i ponovno montirati.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2009, 13:15:35 ---neznam bas koliko je to pametno, jer se multivar odmah zakuca u ventilator i rolice ispadnu iz svojih kanala... onda moras skinuti sve sa radilice i ponovno montirati.

--- Kraj citata ---

aj molim te pročitaj moj post sa razumijevanjem još jednom  :toothy11:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 31 Kolovoz, 2009, 13:17:34 ---aj molim te pročitaj moj post sa razumijevanjem još jednom  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ako si mislio na dodavanje gasa, u leru se desilo.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2009, 13:21:08 ---ako si mislio na dodavanje gasa, u leru se desilo.

--- Kraj citata ---

Sjedi 1! ...iz čitanja sa razumijevanjem  :icon_biggrin:

Lijepo sam napisao da poslije kalote ide bolcna i nakon bolcne ventilator! Što će se zabiti u ventilator ako nema "kutije" za rolice??  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju