Lipi, ti si mi najviše pomoga. Gdje bi svijet bio bez takvih kao ti. Inace bi te molio ako imas kakvu misao za israt kupi sprej pa napisi grafit.
Ostalima stvarno hvala, pozabavit cu se preko vikenda s tim.
pa kad tako razmisljas,neznan zasto se drugi uopce trude razmislit i napisat 2-3 pametne kad se teni neda taknit motor..
a ovo da ne puni bateriju i ne daje struju na svitla moze bit milijun stvari na ton motoru jer je vecina spova stara i neodrzavana i instalacija propada,znaci moze bit od reglera,do najmanje zice,sve moze bit,a ti nista ne radis nego si tu dosa napisat sta ti moze bit i sta mislis da ce se motor sam napravit,a ovi sta su napisali da je regler,vidin da nisu bili prevsie u doticaju sa runnerima,i kad izgori regler imaju neke druge nuspojave osim ne punjena baterije(iako ne kazen da u voon slucaju nije regler), da si ti bar neke stvari eliminira ili krenia od necega osiguraca, ili sta ja znan,pa bi covik reka,aj zapea je,triba mu pomoc,al ko padobranac banes tu i reces sta mi je motoru,meni ga se neda taknit ni pogledat sta je,a trazis od drugih da ti pomognu..zato nan i je vakva drzava