pa bas gledam cjena nekretnina...
za cjenu 2sobnog stana u zg, u bj dobjed vilu,.. al ozbiljno... nekretnine su puno jeftinije... to me ne brine previse... vise posao...
prijatelju moj,
u zagrebu kupis stan(cic) za 90000 ojra i patis se u tih50+ kvadrata. posla ima, ako hoces raditi. posao neka ti bude kljucni faktor , jer nema osamostaljena bez prihoda.
u rijeci isto stana nema ispod 90000 ojra . u rijeci bas i nema posla, 3 maj je u krizi pa ce biti jos vise ljudi na burzi vec vidim. jos dok je sezona mozes konobariti i slicno, ali od ostalog posla zali boze, ipak ako se budes trudio i ako budes vrjedan nesto ces naci i zadrzati... posto sam iz rijeke (lovrana) mogu ti reci da je more majka , lijeci sve stresove, nema snijega i skuteri se voze cijelu godinu
tko voli prirodu, more, u rijeku moze slobodno otici, jer okolica nudi sirok izbor mjesta za uzivanciju. ako ides u rijeku, predlazem da gledas stanove na "zapadu" jer taj dio grada gravitira prema voloskom i opatiji! posto si mlad , rijeka i okolica ti nudi i nesto nocnog zivota. jos bi posebno istaknuo vrijeme karnevala!
u bjelovar ne bih isao , ne vidim tamo perspektivu! sto se tice jedine velike prednosti - jeftinije je smjestiti se , i zg jos nije daleko. vjerujem da je bjelovar lijep, i da ima i neke druge prednosti , ali tu ja nebih mogao pomoci jer stvarno neznam kako stvari tamo stoje