Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (29/52) > >>

Nikon:

--- Citat: bn23 - 12 Kolovoz, 2009, 15:02:43 ---sad ste me naljutili skroz cjelo jutro pokusavam objasnit vam, sad me ne zanima, marko vidimo se na sudu , potrosit ces par somova kuna na nista, eladio ti si ufuran do bola u neke internet prijevare....isusa ti nebi da san hackira server neke multinacionalne kompanije ili pokra par tisuca dolara preko kartica online pa da ce me policija tuzit...

uglavnom, izbrisite mi BN profil, napraviti cu sutra s novim IP-om novi account i nitko nece imat pojma tko sam i sto sam... eto da znate, a nemam ja vise sto vama dokazivat, kad je glavni admin naj veci primitivac nije mogao sacekat dok ne stavim potvrdu ... nego udri odma bann a nitko nije dokazao uopce da sam ja lika sjebao...  :happy6:

sada sam s poste dosao i sve imam, al necu postat ovdje nego cuvam samo da se zna :DD hihi hvala na bannovima ... i eladio ti stvarno neznas da mene nemos bannat nikako... ni da si isus...

--- Kraj citata ---

kako si samo dosadan, odi zuri u sunce ili tako nesto...

sax:

--- Citat: eladio - 12 Kolovoz, 2009, 14:30:19 ---o ne, ne ide to tako!
postoji jasan dokaz da je novac uplacen!
sve ostalo je cula kazala..
novac se mora vratiti ako ovaj ne dokaze da je umjesto novca vrsio protuslugu, prodaju ili nesto trece..

poreznu jos nisam upleo, oces i o tome ?
blacknaranca se zajebava, a vidim da mu ni roditelju nisu neki "moralni uzori" , svakako mu ide sad bann for life, a ako treba jos imam sve njegove "gluposti" backupirane, bolje mu je da zaobilazi ovaj forum inace ce vidjeti da nisu sve prazne rijeci, a za zloupotrebe interneta osim prikljucka interneta idu i zatvorske kazne, a ti njegovi roditelji neka se zamisle, jer ako je maloljetan mogli bi oni odgovarati, a samo im jos i to fali da zbog bahatog klinca imaju probleme u zivotu..
da ne govorim da ce ako ovako nastavi naletiti i na malo vecu budalu koja ce sama uzet "pravdu" u svoje ruke sto nikako nebi bilo dobre.. a sve pocne tako s malim glupistima..

sto se tice topicstartera , ulicnim tonom tesko da mozes istjerati pravdu! svakako predlazem da ton bude civiliziraniji...
...rijesavaj stvari na svoj nacin, pametovat ti necu, ali barem tu na forumu malo pripazi   :glasses9:
...da znam, 1500kn nije malo , ali sacuvaj obraz , to ti vrijedi puno vise  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja ne znam gdje ti zivis
U HR se sporovi koji su teorijski na papiru rijeseni vode po 10-15 godina,a ti ces dizat tuzbu koja je neosnovana i rijesit ce ti je odmah,mozda u mjesec dana
ja sam dignuo tuzbu vezano za jednu nekretninu,a na papiru pise da je moje,ali trebaju mi nekakvi svjedoci koje sud trazi,vec sam 2 godine na sudu ,a nisam se ni pomaknuo.
Ne petljaj se u stvari koje ocito ne razumijes

Rossi:

--- Citat: bn23 - 12 Kolovoz, 2009, 15:02:43 ---sad ste me naljutili skroz cjelo jutro pokusavam objasnit vam, sad me ne zanima, marko vidimo se na sudu , potrosit ces par somova kuna na nista, eladio ti si ufuran do bola u neke internet prijevare....isusa ti nebi da san hackira server neke multinacionalne kompanije ili pokra par tisuca dolara preko kartica online pa da ce me policija tuzit...

uglavnom, izbrisite mi BN profil, napraviti cu sutra s novim IP-om novi account i nitko nece imat pojma tko sam i sto sam... eto da znate, a nemam ja vise sto vama dokazivat, kad je glavni admin naj veci primitivac nije mogao sacekat dok ne stavim potvrdu ... nego udri odma bann a nitko nije dokazao uopce da sam ja lika sjebao...  :happy6:

sada sam s poste dosao i sve imam, al necu postat ovdje nego cuvam samo da se zna :DD hihi hvala na bannovima ... i eladio ti stvarno neznas da mene nemos bannat nikako... ni da si isus...

--- Kraj citata ---
hahah ..jao kako jadno koristis tehniku tu zastrasivanja ....nemas ti nista iz poste ti si jadnik lol ....nego koristis to da prepadnes marka da on nebi tuzio ....jer zna ako imas dokaz da je on naj#bo a u stvari ti nemas nista...providan si skroz....ja znam da sam na markovom mjestu da bi sjeo u auto sa 2-3frenda i doso ti u grad,u kvart,ispred kuce podero i tebe i starog ti i mamu i baku i komsiju i svi koji dodju ....nek me tuzi ko god hoce ...jebe mi se ..dobit cu uvjetnu i gotovo ali makar cu tebe unakazit da budes ko prikaza i da vise niskim nemozes ni trgovat nit bi ikad vise sjeo na skuter...ako se hoceda izbjegne tuzba nije frka...skuter ti je prepoznatljiv...pricekam te gdje kad te vidim poderem te ..nit znas da sam ja nit sta...nemas mognucnosti da me tuzis ....idi sad i ovo sto sam ti ja napiso reci mami i tati...nek i meni posalju jednu tuzbu u BIH ....

Ensiferum:
Rossi svaka ti cast
tebe bih uzeo za odvjetnika kad mi nesto zatrea  :toothy10:

dino gp1:

--- Citat: Rossi - 12 Kolovoz, 2009, 15:19:37 ---
hahah ..jao kako jadno koristis tehniku tu zastrasivanja ....nemas ti nista iz poste ti si jadnik lol ....nego koristis to da prepadnes marka da on nebi tuzio ....jer zna ako imas dokaz da je on naj#bo a u stvari ti nemas nista...providan si skroz....

--- Kraj citata ---

Citas ga kao knjigu   :toothy12:
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju