Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
eladio:
o kojem vi paketu pricate, ne budite naiva by generalic :icon_biggrin:
da je poslao, i da mu je stalo , vec bi on to nekako dokazao, lako ga ja i vratim na forum.. zivi bili pa vidjeli... :angry7:
Luka 0101:
mislim da svi koji prate ovu temu znaju da to nebu nis od toga
bn23:
sad ste me naljutili skroz cjelo jutro pokusavam objasnit vam, sad me ne zanima, marko vidimo se na sudu , potrosit ces par somova kuna na nista, eladio ti si ufuran do bola u neke internet prijevare....isusa ti nebi da san hackira server neke multinacionalne kompanije ili pokra par tisuca dolara preko kartica online pa da ce me policija tuzit...
uglavnom, izbrisite mi BN profil, napraviti cu sutra s novim IP-om novi account i nitko nece imat pojma tko sam i sto sam... eto da znate, a nemam ja vise sto vama dokazivat, kad je glavni admin naj veci primitivac nije mogao sacekat dok ne stavim potvrdu ... nego udri odma bann a nitko nije dokazao uopce da sam ja lika sjebao... :happy6:
sada sam s poste dosao i sve imam, al necu postat ovdje nego cuvam samo da se zna :DD hihi hvala na bannovima ... i eladio ti stvarno neznas da mene nemos bannat nikako... ni da si isus...
dino gp1:
--- Citat: Luka 0101 - 12 Kolovoz, 2009, 14:57:22 ---mislim da svi koji prate ovu temu znaju da to nebu nis od toga
--- Kraj citata ---
Normalno, decko je muljator i ako do sada nije to rijesio niti nece :angry7:
--- Citat: eladio - 12 Kolovoz, 2009, 14:55:56 ---o kojem vi paketu pricate, ne budite naiva by generalic :icon_biggrin:
da je poslao, i da mu je stalo , vec bi on to nekako dokazao, lako ga ja i vratim na forum.. zivi bili pa vidjeli... :angry7:
--- Kraj citata ---
Zato sam i napisao da mi je to zanimljivo, prije nije mogao doci kao do paketa a sada je "pronaden"... price za malu djecu :laughing7:
Luka 0101:
--- Citat: bn23 - 12 Kolovoz, 2009, 15:02:43 ---sad ste me naljutili skroz cjelo jutro pokusavam objasnit vam, sad me ne zanima, marko vidimo se na sudu , potrosit ces par somova kuna na nista, eladio ti si ufuran do bola u neke internet prijevare....isusa ti nebi da san hackira server neke multinacionalne kompanije ili pokra par tisuca dolara preko kartica online pa da ce me policija tuzit...
uglavnom, izbrisite mi BN profil, napraviti cu sutra s novim IP-om novi account i nitko nece imat pojma tko sam i sto sam... eto da znate, a nemam ja vise sto vama dokazivat, kad je glavni admin naj veci primitivac nije mogao sacekat dok ne stavim potvrdu ... nego udri odma bann a nitko nije dokazao uopce da sam ja lika sjebao... :happy6:
sada sam s poste dosao i sve imam, al necu postat ovdje nego cuvam samo da se zna :DD hihi hvala na bannovima ... i eladio ti stvarno neznas da mene nemos bannat nikako... ni da si isus...
--- Kraj citata ---
decko... imao si 2 mj. za dokazat se ... mislim da je to svima dosta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju