Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (30/52) > >>

eladio:

--- Citat: sax - 12 Kolovoz, 2009, 15:08:41 ---ja ne znam gdje ti zivis
U HR se sporovi koji su teorijski na papiru rijeseni vode po 10-15 godina,a ti ces dizat tuzbu koja je neosnovana i rijesit ce ti je odmah,mozda u mjesec dana
ja sam dignuo tuzbu vezano za jednu nekretninu,a na papiru pise da je moje,ali trebaju mi nekakvi svjedoci koje sud trazi,vec sam 2 godine na sudu ,a nisam se ni pomaknuo.
Ne petljaj se u stvari koje ocito ne razumijes

--- Kraj citata ---

postoje jednostavni i slozeni slucajevi, koji se rjesavaju brzo ili sporo, ali se rjesavaju.. ne razumjem se samo mi je zena diplomirani pravnik pa slusam o takvim stvarima svaki dan  :redface:
tvoj je ocito slozeniji slucaj, ovaj je jednostavan, moja svakako laicka procjena da preko odvjetnika i ovrhe se to rijesi za nekih godinu dana.. stvar je prebanalna i od dokaza je dovoljna uplatnica.. mozda bude trajalo i 15, ali kakve to sad veze ima, pitanje je da li se moze, i moj odgvor je da se moze  :frajer:

e sad ovisi od slucaja do slucaja je ovo o cemu ti pricas...

sto se tice blacknarance, sad cu ga vratit na forum, jer mi je telefonski obecao da ce staviti dokaz o paketu..
pa da vidimo  :redface:

Rossi:
jao ljudi sto me furate :D a meni bas skoro svi savjetuju da idem pravo studirat a meni se neda ucit onoliko...kad vidim jednu knjigu za pravo smuci mi se zivot :D

Rossi:

--- Citat: eladio - 12 Kolovoz, 2009, 15:27:01 ---postoje jednostavni i slozeni slucajevi, koji se rjesavaju brzo ili sporo, ali se rjesavaju.. ne razumjem se samo mi je zena diplomirani pravnik pa slusam o takvim stvarima svaki dan  :redface:
tvoj je ocito slozeniji slucaj, ovaj je jednostavan, moja procjena da preko odvjetnika i ovrhe se to rijesi za nekih godinu dana.. stvar je prebanalna i od dokaza je dovoljna uplatnica..

e sad ovisi od slucaja do slucaja...

sto se tice blacknarance, sad cu ga vratit na forum, jer mi je telefonski obecao da ce staviti dokaz o paketu..

--- Kraj citata ---
legenda :) odma tel u ruke i sve se rijesava na taj nacin :) svaka cast stvarno :) vidi se da si pravi covjek za ovaj poso koji obavljas na MS :) :icon_thumright:

gokiSP:

--- Citat: eladio - 12 Kolovoz, 2009, 15:27:01 ---postoje jednostavni i slozeni slucajevi, koji se rjesavaju brzo ili sporo, ali se rjesavaju.. ne razumjem se samo mi je zena diplomirani pravnik pa slusam o takvim stvarima svaki dan  :redface:
tvoj je ocito slozeniji slucaj, ovaj je jednostavan, moja svakako laicka procjena da preko odvjetnika i ovrhe se to rijesi za nekih godinu dana.. stvar je prebanalna i od dokaza je dovoljna uplatnica.. mozda bude trajalo i 15, ali kakve to sad veze ima, pitanje je da li se moze, i moj odgvor je da se moze  :frajer:

--- Kraj citata ---

sad ce bit veselo  :toothy10:

sax:

--- Kraj citata ---
jedino sto ce netko vise potrosit na odvjetnika,a moze se desit i presuda pola pola.I onda su oboje pusiona.Zato to treba rijesit u 4 oka,3oka,2...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju