Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
DUBrawa:
E to več teže zato šta dečka vidim možda 2 put na godinu nemam njegov broj a uostalom to sam vam več dokazo na onoj stranici i slobodno možete pogledat na kojoj god očete stranici ili gdje god očete... :laughing3: :laughing3:
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 21 Svibanj, 2007, 18:46:33 ---E to več teže zato šta dečka vidim možda 2 put na godinu nemam njegov broj a uostalom to sam vam več dokazo na onoj stranici i slobodno možete pogledat na kojoj god očete stranici ili gdje god očete... :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
nema veze za prijatelja, sto se tice te gp race replike, ja nisam nigdje nasao osim na onoj sto si ti stavio
al svako ce ti rec da je iz seriske 50ccm nemoguce izvuci 12 konja...i da ide manje od 90........moje misljenje a vjerujem i drugih......znas da je internet pun lazi i sranja
DUBrawa:
Dobro istina internet samo sere i laže a i ja nisam za nu nigdje drugdje našo . A mi smo mislili da ima ko i moja dom nisamo vidli an stranici tako da možda ipak nije istina.. Al za moju eto slike čeju što priej stič pa ... :laughing7: :laughing7: . i evo još pogledajte za derbija ko ne vjeruje...
ryder on the storm:
--- Citat: DUBrawa - 21 Svibanj, 2007, 11:51:58 ---nemam ni ja vremena za ničiej pi*da..... :toothy9: ali jednostavno me živcira kad mi neko nešto tvrdi a znam da sam u pravu. Naprimjer evo kako da ja vama dokažem da aprilija Race replika ima 12 konja i da je KOŠTALA tolko kolko je koštala ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? . Ili naprimjer da moja ima 5.91 kw. Evo ja to vama nemogu dokazat kad neznam kako. Recite vi možda znate kako :glasses9:
--- Kraj citata ---
ček,ti to hočeš reč da serijska aprilija replica ima 12 ks, to je k'o yamaha xt 125, nemoguće!
popovec:
imam i ja jedno pitajnje kak meni u knjizici pise da imam 2kw mislim to mi je uvreda pa to je ipak runner a frendu mi pise 4kw ima peugeota viva citya a ja idem brze...a njegov je jaci???..nije mi jasno ili je to nekakva laž....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju