Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
DUBrawa:
nemam ni ja vremena za ničiej pi*da..... :toothy9: ali jednostavno me živcira kad mi neko nešto tvrdi a znam da sam u pravu. Naprimjer evo kako da ja vama dokažem da aprilija Race replika ima 12 konja i da je KOŠTALA tolko kolko je koštala ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? . Ili naprimjer da moja ima 5.91 kw. Evo ja to vama nemogu dokazat kad neznam kako. Recite vi možda znate kako :glasses9:
aeroman:
--- Citat: DUBrawa - 21 Svibanj, 2007, 11:51:58 ---nemam ni ja vremena za ničiej pi*da..... :toothy9: ali jednostavno me živcira kad mi neko nešto tvrdi a znam da sam u pravu. Naprimjer evo kako da ja vama dokažem da aprilija Race replika ima 12 konja i da je KOŠTALA tolko kolko je koštala ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? . Ili naprimjer da moja ima 5.91 kw. Evo ja to vama nemogu dokazat kad neznam kako. Recite vi možda znate kako :glasses9:
--- Kraj citata ---
Slikaj prometnu i postaj tu da vidimo i nema se šta više raspravljat :binkybaby:
ivanm:
1.0 kw=1.36 ks..
znači motor od 5 kw ima 6.8 ks..
DUBrawa:
možeeeeeeeee dogovoreno čim nabavim neki digitalac slikat ču vam svoju prometnu :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: pa da vidimo...
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 21 Svibanj, 2007, 14:11:17 ---možeeeeeeeee dogovoreno čim nabavim neki digitalac slikat ču vam svoju prometnu :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: pa da vidimo...
--- Kraj citata ---
i od prijatelja gp1 race replicu, mislim prometnu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju