Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
DUBrawa:
A moguče da to sito u tehničkom ili boga pitaj di zajebu. Ali moja jako jebeno vučeee baš motor ima snage pa bi mu dao barem 6 konja. I istina je da aprilia ima više od runnerice al ne baš tolko. Pa moj baotian ima 2.2kw to ti je 3 konja. Runnerica ti ima dosta više. Negdje oko 5.5 konja
ryder on the storm:
--- Citat: DUBrawa - 22 Svibanj, 2007, 11:04:23 ---A moguče da to sito u tehničkom ili boga pitaj di zajebu. Ali moja jako jebeno vučeee baš motor ima snage pa bi mu dao barem 6 konja. I istina je da aprilia ima više od runnerice al ne baš tolko. Pa moj baotian ima 2.2kw to ti je 3 konja. Runnerica ti ima dosta više. Negdje oko 5.5 konja
--- Kraj citata ---
po kojoj to teoriji aprilija ima više snage od runnera, ako je mašina ista,i vario??????????
aeroman:
Izgleda po teoriji Relativnosti :laughing7: :laughing7:
Ima mi lega novog Ditecha pa ću baš pogledat u prometnoj kolko piše,Meni za Roxa piše 2Kw,a Baotian da ima 2.2Kw :icon_scratch:
Mislim da to s blokadom ima manje Kw valjda,pa onda oni upišu 2Kw a kad je skinem kolko onda imam Kw ???
DUBrawa:
Pa koji je vama pa svima piše u knjižici 2 kw evo i meni al to ej zakonski tako. Oni imaju puno više od 2kw. Baotian ima2.2kw odnosno 3konja piše mi i u papirima di sam ag kupio i u svom katalozima....
aeroman:
--- Citat: DUBrawa - 22 Svibanj, 2007, 18:30:57 ---Pa koji je vama pa svima piše u knjižici 2 kw evo i meni al to ej zakonski tako. Oni imaju puno više od 2kw. Baotian ima2.2kw odnosno 3konja piše mi i u papirima di sam ag kupio i u svom katalozima....
--- Kraj citata ---
Koji je tebi?Tak sam i mislio,di da onda pogledam kolko ima zapravo Ks,a zašto Aprillia ima više od Runnera Ks a isti su(mislim mašine su iste)?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju