Tehnički kutak > Tuning skutera

Snaga aprilia sr 50

<< < (6/17) > >>

StreetRunner:

--- Citat: DUBrawa - 19 Svibanj, 2007, 11:28:28 ---Za brzinu su krivo napisali ja sam ga 105 stisno  :icon_biggrin: a moto jedva da ima 300km znači mora se još razradit. On da je razgažen letiooo bi.... Gle ne svađam se ni ja sa nikim ali samo kažem... Isto kako za svaki skuter piše da ide 45 na sat  :laughing3: . Za  moju tzr ku piše tamo da ide 160 ja ju stisno 190  :laughing3: .I derbi GP1 letiiii i to serijski . Ima ih dosta tu kod nas. Motor leti pa nema tih 7 i pol konja bezveze .I za derbija nikad nisam napiso da ima 7.5 kw nego 7.5 kw. Za apriliju sam napiso 5.91 kw i za race replicu 12 konja....

--- Kraj citata ---
ma šta ti sereš neke sheme o 12 konja.I to da je tvoj prijatelj kupio skuter kad se u Hrvatskoj nije ni znalo za skuter.
Ma šta melješ gluposti kad nemaš pojma.Ja san svoju Gileru uzeo 98. godine kad se ti nisi očito ni rodio kad sereš tu neke gluposti
Što se tiče TZR i tvojih 190 km/h.Možda ti i jesi toliko uvatio ali nije ni čudo kad si klinjo i nemaš više od 40 kilograma.
Daj malo lakše s tin glupostima.Prvo ispeci pa reci.Nemoj da ti je brži jezik od mozga

igor.sb:

--- Citat: DUBrawa - 19 Svibanj, 2007, 11:28:28 ---I za derbija nikad nisam napiso da ima 7.5 kw nego 7.5 kw. Za apriliju sam napiso 5.91 kw i za race replicu 12 konja....

--- Kraj citata ---

tko tu kog zajeb...

nisam napisao kw, al sam naspisao kw

aprilia (tvoja) ima 6 konja (4,5kw)

StreetRunner:
ma on biće i nezna mjeru kW i konjska snaga

DUBrawa:
O ljudi božji. Htjeo sam anpisat 7.5 konja al sam se zabunio. Pa čovjek sam događa se svima. i jeste se malo raspitali i vidli da sam u pravu??????? :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:

StreetRunner:

--- Citat: DUBrawa - 20 Svibanj, 2007, 00:37:05 ---O ljudi božji. Htjeo sam anpisat 7.5 konja al sam se zabunio. Pa čovjek sam događa se svima. i jeste se malo raspitali i vidli da sam u pravu??????? :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:

--- Kraj citata ---
neman ja vrimena za te tvoje pi*darije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju