Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
DUBrawa:
Dečki moji. Moj frend je kupio taj skuter kad hrvatska nije znala šta je skuter. Tad je košto tolko. 2003 god kad ej tek došo kod nas i jedina replika u hrvatskoj. Evo vam link za ovu sr 50 GP1 race replica
:http://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_sr_50_gp1_race_replica_2003.php
:jerk: :jerk: :jerk: .
Za derbija i aprilju običnu isto pogledajte u bilo kojem katalogu. Pa šta vi msilite pa nisu to prdilice iz 93. ili neznam koje da moraš uložit 500000000kn da bi imo 10 konja.Dečki moji nova tehnologija. I taj dečko se nebi utrkivo jel je bogati tatin sinčič i ni nezna šta ima :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Eto odi naprimjer u dučan i pitaj kolko GP1 ima konja. Točno 7.5 a možeš si pogledat i na intenetu ako očeš. Aprilia SR ima 5.91. Ja sam svoje reko :laughing3: :laughing3: :laughing3:
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 19 Svibanj, 2007, 00:30:06 ---Dečki moji. Moj frend je kupio taj skuter kad hrvatska nije znala šta je skuter. Tad je košto tolko. 2003 god kad ej tek došo kod nas i jedina replika u hrvatskoj. Evo vam link za ovu sr 50 GP1 race replica
:http://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_sr_50_gp1_race_replica_2003.php
:jerk: :jerk: :jerk: .
Za derbija i aprilju običnu isto pogledajte u bilo kojem katalogu. Pa šta vi msilite pa nisu to prdilice iz 93. ili neznam koje da moraš uložit 500000000kn da bi imo 10 konja.Dečki moji nova tehnologija. I taj dečko se nebi utrkivo jel je bogati tatin sinčič i ni nezna šta ima :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Eto odi naprimjer u dučan i pitaj kolko GP1 ima konja. Točno 7.5 a možeš si pogledat i na intenetu ako očeš. Aprilia SR ima 5.91. Ja sam svoje reko :laughing3: :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
ajd dobro za ovu sr-ku, al nije mi jasno di su izvukli iz 50ccm 12 konja (ako su podaci tocni, a pitanje)....ali da je kostala 37 tisuca nema sanse
ne da mi se raspravljati vise s tobom, skuzio sam da malo pises konje malo kilowate, vidim ja da ti ni sam NE ZNAS sta pricas....
i kake su to gluposti da je decko kupio skuter kad hrvatska nije znala sta je skuter (2003)....nemam vise rijeci
ovo je istina za gp1 da ima 7,5 konja i to onaj sa lancanim prijenosom, al taj motor i onako ne ide k... po meni
ti imas Aprilia SR 50 Factory vidim da ona ima 6 konja, al onda nemoj brkati konje i kw
Nikon:
bikez.com je sve napisano cca i pola informacija nije tocno. po bikezu ja osobno iman manje konja nego sta mi pise u papirima i ostalim portalima.
sta oces rec da u hrvatskoj 2003. nije bilo ni jednog skutera ??? pa nisu ti to 90te da 50ccm dodje 30k kuna lol
za 40k kuna vozis skuter za trke a ne racing replicu. Svak svoju pilu hvali al triba bit i objektivan.
nekazen ja da nemoze imat 7 konja daleko od toga, al bez tuninga ih ne razvija pa ti pjevaj borbene :)
da ti quotam dio s bikez.com za tu apriliu
--- Citat: ---Top speed: 88.5 km/h (55.0 mph)
--- Kraj citata ---
koji to cvajo s 12 konja ide 90 na sat max ^^
oxiov midrace fire fox ide oko 110 a razvija cca 12-13 konja sa serijskim prijenosom, kumplugom i strujom.. drugo je sve top na njemu :confused5:
ne svadjam se ja s tobon niti ista samo mi nije jasno bas o cemu ti pricas :toothy11:
@ igor..
potpis za sve sta si napisa... preduhitria si me :)
DUBrawa:
Za brzinu su krivo napisali ja sam ga 105 stisno :icon_biggrin: a moto jedva da ima 300km znači mora se još razradit. On da je razgažen letiooo bi.... Gle ne svađam se ni ja sa nikim ali samo kažem... Isto kako za svaki skuter piše da ide 45 na sat :laughing3: . Za moju tzr ku piše tamo da ide 160 ja ju stisno 190 :laughing3: .I derbi GP1 letiiii i to serijski . Ima ih dosta tu kod nas. Motor leti pa nema tih 7 i pol konja bezveze .I za derbija nikad nisam napiso da ima 7.5 kw nego 7.5 kw. Za apriliju sam napiso 5.91 kw i za race replicu 12 konja....
ryder on the storm:
--- Citat: hellboy_90 - 15 Svibanj, 2007, 13:46:49 ---na zadnji lakše ide aprilia jer ima rezervoar pozadi i teža je u zadnjem delu dok je runner mnogo teži napred..
--- Kraj citata ---
runner po zavojima ubija sr-a, ima niže težište, puno sigurnije se osjećam na njemo pri jakim naginjanjima, sr je nekako viši!
p.s. rekao mi je tip u servisu da ako stavim auspuh od 1. runnera da če mi bajk ići do 100!Koliko bih više dobio sa zx-om nego sa tim auspuhom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju