Eh ovako skupio sam nesto para i vjerovatno bi sad pred kraj sezone radio runnera ponovo i preso bi na midrace....eh imam pitanja oko djelove koje planiram uzet
Kit sam planiro Due+ jer sam o njemu cuo sve najbolje i ovdje na forumu i svgadje o njemu pricaju da je extra...to je rijeseno
Karb 19 Bs malossi pakiranje ..jel on ok za due + ?
Usis sam planiro novi uzet,nesto da nije preskupo znaci neka srednja cijena ,,,koji da uzmem neke preporuke...ili najbolje kataloski kod proizvoda sa SA ili SC ....
Gljivu cu uzet isto to sam odlucio bice Stage 6 ona velika sto lici na praugaonik
Planiro sam i produzit prenos...malossi primar uzet ili tako sta....i obavezno torque drive ....
Planiro sam uzet i novi gas,onaj kraci neki..vidio sam na SA pod accessories ima 2 neka stage 6 i jedan tomaselli ja mislim daj e tako..ova su po 35 i 50 eura a ovaj je 25.. koji je najbolje uzet ?? jel cisto ok i ovaj tomaseli od 25 eura ili ??i imal potrebe za tim..jel to samo dobijem znaci manji hod rucke gasa i to je to ili ??
i ako jos skupim sta love planiro sam uzet sebi amortizer neki zadnji ali ne nesto preskupo...koji mi preporucujete a da je dobar a i cijena prihvatljiva ?!?1
i isto sam planiro mjenjat diskove prednje i zadnje tj uzet one neke stage 6 vece ili slicno ?? !! sta mi isto tu preporucujete...
I najvazanije pitanje je ....kako ce sve ovo da radi na Yasuni R ...hocel se gusit due+ na njemu ili sta slicno ?? mozel se to ustimat da radi normalno ?? znaci ne trazim da max izvucem iz kita ..nego onako da ide lijepo i da mi traje neko vrijeme...jer ovo sto sam sve planiro radit i nekako mogu skupit para sta i zaradit ...ali za novi auspuh da dajem 200 ili vise eura ...stvarno nemogu..
eto uglavnom to je to...ako neko moze i nije mu mrsko za svaki dio da mi da misljenje i ovo gdje sam napiso sta preporucujete da mi da kataloski broj sta bi trebo uzet i to je to ..hvala ...