Općenito > Generalno o skuterima

skuter 50ccm za kupit?

<< < (3/6) > >>

Sugar:
vidim,al nemam ovlasti u ovom djelu

prebacit ce neko u opcenitu diskusiju

damir_81:
BOK, DOBRI LJUDI.

upravo sam danas malo gledao skutere pa sam
napravio spisak od 6 komada koji su mi turbo napeti.

dakle:

1. Piaggio Liberty 50 / Liberty S 50
        2. Vespa LX 50
        3. Yamaha NEO's 50
        4. Kymco B&W 50
        5. Kymco Grand Dink 50
        6. Kymco People 50

pa vas sad iskreno molim za pomoc.

lijep pozdrav.

damir.

Doomsday:
Kymco People 50 S... :icon_biggrin:

Zbog velikih kola, veličine, i ipak nešto mista ispod sica, usprkos velikim kolima... :icon_thumright:

Ali, to je subjektivno, jer san ja dosta visok, tako da je to jedina 50-tka koju bi vozija, da nisan polaga A... :dontknow:

LOOD:

--- Citat: aeroman - 10 Svibanj, 2007, 14:49:37 ---
--- Citat: roby44 - 10 Svibanj, 2007, 14:34:51 ---a ne mozes gledat po tome ko je zadovoljan ko nije... neko je zadovoljan s baotianom pa sta.
a opet mozes imat beskrajnih problema s najboljim novim skuterom, i neko s istim skuterom nece imat ni najmanjih problema.

--- Kraj citata ---
To i ja kažem,LOOD je reko da nisu zadovoljni njegovi lege pa sam samo kontriro.Ovisi kakve si sreće,uvjek možeš naletit na neki sa tvorničkom greškom,al Derbi je sad No.1 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Skuter No.1 je novi runner i to je zakon derbi je samo sminka i ne znam koliko ga ti tvoji frendovi imaju, samo znam par ljudi koji ga imaju oko godinu dana i otislo im je sve isto u isto vrijeme, a za to bas nebi rekao da su tvornicke greske nego jednostavno greske koji ima svaki derbi, e da usput derbi uopce nema 8 ks to su gluposti koje je izmislila tvrtka kako bi prodala skut u sto vise primjeraka.

roby44:
poznato da derbi pretjeruje sa snagom..al da ne valja.... glupost. on nema kopiju piaggia nego je to bas piaggio masina, i to sto kazes da je runner zakon a derbi smece, nema logike. rastavi jedan i drugi pa reci u cemu se to razlikuju i po cemu je derbi losiji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju