Općenito > Generalno o skuterima
skuter 50ccm za kupit?
aeroman:
Iste mašine a Derbi smeće,Šta ti pričaš :laughing7: Runner mi isfuran skuter,bolje bi onda uzeo novog NRG-a :headbang: Derbi sašije Runnera bez problema,ja ga sa Roxom šijem u startu :icon_thumright:
Tommek:
--- Citat: aeroman - 10 Svibanj, 2007, 22:12:21 ---Iste mašine a Derbi smeće,Šta ti pričaš :laughing7: Runner mi isfuran skuter,bolje bi onda uzeo novog NRG-a :headbang: Derbi sašije Runnera bez problema,ja ga sa Roxom šijem u startu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jao de plačem. ::)
derby ima mašinu,ali ostalo (di je smile povračanje :icon_biggrin:)
lega mi ima cca 8 mjeseci derbya,svaki mu jbn mjesec dodje fax da ode zamjeniti vilice,te nevaljaju kočnice,te bla bla...
kažeš da je runner isfuran??? a nrg nije???
što sad svi imaju ferrari e ja necu zbog njih...u wau ak valja uzimaj :icon_biggrin:
aeroman:
Ja kažem da bi JA prije uzeo novog NRG-a,hebe se meni za Derbia od tvog lege,gledam općenito na Derbia i sad je trenutno naj skuter.I meni lega ima Derbia i ništa mu nije otišlo.Da ja pljujem po Aeroxu zato što mi se cijeli raspo,a ja ga uništio.A usporedba Ferraria i Runnera ti je stvarno super.
filiplatinovicz:
čovjek vas lijepo pita a vi se prepucavate...
najgore je to što svatko uzima skuter prema nekim svojim preferencijama... neko hoće stuntat, neko tunirat, a neko se naprosto samo vozit...
bitno je zašto kome treba skut!
Tommek:
--- Citat: filiplatinovicz - 11 Svibanj, 2007, 02:39:05 ---čovjek vas lijepo pita a vi se prepucavate...
najgore je to što svatko uzima skuter prema nekim svojim preferencijama... neko hoće stuntat, neko tunirat, a neko se naprosto samo vozit...
bitno je zašto kome treba skut!
--- Kraj citata ---
pa ja mu kazem sam da ne uzme derbya...NRG ti je naj izbor ;D
--- Citat: aeroman - 10 Svibanj, 2007, 23:25:03 ---Ja kažem da bi JA prije uzeo novog NRG-a,hebe se meni za Derbia od tvog lege,gledam općenito na Derbia i sad je trenutno naj skuter.I meni lega ima Derbia i ništa mu nije otišlo.Da ja pljujem po Aeroxu zato što mi se cijeli raspo,a ja ga uništio.A usporedba Ferraria i Runnera ti je stvarno super.
--- Kraj citata ---
BTW,tko uspoređuje ferrari i runnera??? :icon_scratch:
kontaš stvar je u tome ,da ne trea gledati tko što ima ,već što valja,što je bolje... ;D :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju