Općenito > Generalno o skuterima
skuter 50ccm za kupit?
LOOD:
--- Citat: aeroman - 10 Svibanj, 2007, 00:02:41 ---Mislim da nijedan skuter nije skuplji od 20t Kn.
Uzmi Derbia,on je sad naj skuter :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Daj kaj se svi nabrijavate na Derbia, pa to je smece kakvog nema... Znam dosta ljudi koji ga imaju onu racing verziju i sve im je isto otislo i skuter nevalja i nisu zadovoljni, jedino kaj skuter izgleda pre*ebeno.
aeroman:
--- Citat: LOOD - 10 Svibanj, 2007, 12:29:21 ---
--- Citat: aeroman - 10 Svibanj, 2007, 00:02:41 ---Mislim da nijedan skuter nije skuplji od 20t Kn.
Uzmi Derbia,on je sad naj skuter :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Daj kaj se svi nabrijavate na Derbia, pa to je smece kakvog nema... Znam dosta ljudi koji ga imaju onu racing verziju i sve im je isto otislo i skuter nevalja i nisu zadovoljni, jedino kaj skuter izgleda pre*ebeno.
--- Kraj citata ---
Znam i ja par ljudi koji ga imaju i zadovoljni su snjime.Bolji je u odnosu na druge:Najlijepši,najviše snage a i najbrži,šta ti više treba?
roby44:
a ne mozes gledat po tome ko je zadovoljan ko nije... neko je zadovoljan s baotianom pa sta.
a opet mozes imat beskrajnih problema s najboljim novim skuterom, i neko s istim skuterom nece imat ni najmanjih problema.
aeroman:
--- Citat: roby44 - 10 Svibanj, 2007, 14:34:51 ---a ne mozes gledat po tome ko je zadovoljan ko nije... neko je zadovoljan s baotianom pa sta.
a opet mozes imat beskrajnih problema s najboljim novim skuterom, i neko s istim skuterom nece imat ni najmanjih problema.
--- Kraj citata ---
To i ja kažem,LOOD je reko da nisu zadovoljni njegovi lege pa sam samo kontriro.Ovisi kakve si sreće,uvjek možeš naletit na neki sa tvorničkom greškom,al Derbi je sad No.1 :icon_thumright:
aeroman:
I zašto je ova tema među motociklima?Malo na krivom mjestu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju