ja se non stop vozim na ajmo rec midrace setupu već 3 godine,treba redovno održavat i nema tu problema
Ma, kao sto si i rekao....
BB je mrtav konj. Al tog se konja itekako da podbost da galopira ko velki. I to za male novce (ali i dosta volje).
Trajnost? Pokusavam sahranit MHR Replicu kit, al mi nejde. A trudim se itekako. Na kraju ce me pi*da izdat negdje 100 km od kuce, a onda cu ishutirat skut tako da ce mi noga natec. Al nema veze. Ako se to i ne desi, slijedece sezone ce (kako sada stvari stoje) nova replika (stock, ali sa ispoliranim ispuhom i provjerenim zazorom karika) na skut.
A BB....?
Lijepo bi bilo vozit na manjim okretajima i dat gas, a skut povuce ko da imam(o) 20 kg...
S druge strane, mogu kupit i rashodovani policijski BMW, a da vidis onda momenta.... Al to me ne pali... Dok vozim skut, vozit cu malu tablu...
P.S.
Veceras sam razgovarao sa tipom (u 50tim godinama), koji vozi GSXR1100, ali vrijednosti 2-3 puta od tog motora.... (kevlar je pola motora - samo ovjes kosta ko novi)....
Vozio je i prvu Bimotu u HR, bavio se auto utrkama.... Uglavnom, fino financijski potkovan i sa puno iskustva.... I pozalio sam se na tretman motorista prema skuterasima pa je komentirao da on tako ne gleda na nas nego nas dozivljava ravnopravnim.
Uglavnom, pitao sam ga da li raspoznaje BB skutove od kineza i rekao je da ne, ali da je primjetio da su neki na semaforu zivahniji od drugih