Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako je seriski variomat stavi 5.5 rolice, bijeli centralni feder i federe kvacila zute i mozes jos uzet kevlar remen..
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ma de nesa zxom dolaze 4,8 g ostavi serijski centralnifederi kvacila ako nisu serijski onda bijeli malossijevi za serijsko kvacilo
mozda u rijeci u slavoniji ti taj setup ne ide
Multivar2000+6.5g rolice bi bilo skoro savrseno
ma ja pitam za ovak na serijsko kvacilo i srijski vario.. koji setup je najbolje stavit na njih.. tj. koje rolice, federcice i centralni.. ova kombinacija od igora mi se svidja..
stavi ono sto si dobio sa spuhom
ak si kupio polovni spuh pa nisi dobio rolice i federe znaci 4,8g rolice i federe mozes ostavit cak i serijske ak ti se neda to kemijat jer zx ima finu snagu i na malim okretajima ili ak oces federe malossi bijele ili zute
zanima me kako bi bilo najbolje srediti prijenos na novom runneru, cijeli je serijala, osim auspuha leo vince ZX i rolica koje su 6.1g.. koji centralni bi bilo pametno stavit na taj setup i koje oprugice.. hvala unaprijed..
leo vince rr se vise ne proizvodi
Mozda se ne proizvodi, ali se prodaje ono sto je ostalohttp://www.sip-scootershop.com/EN/Products/L4191/Racing+exhaust+Handmade+RR.aspxjel neko narucivo??? I odgovorite mi jel UZ SVAKI NOV AUSPUH DODJU ROLNICE I FEDERCICI, ILI TO POSEBNO MORAM NARUCIT???