ah... kak se kaze vise srece nego pameti
Zna se AS i AS u ruci su najace karte kakve god da neko imao, a tebi ako se u 5 karata ne okrene as as, molis boga jedino da niko nista nema...sto je nemoguce ( naravno nejdes nikad u pocetku all in ako se radi o pravim parama ), dok na Texas hOldem pokeru ima kao ta neka caka da kad ti stavis odmah all in da su ti vece mogucnosti da dobijes i triss ili ugl. da dobijes..probao sam tako radit i islo je,dok nisam poceo dobivat slabije karte
Imo sam jebenih par puta vec as as, da na kraju nisam dobio nista a sve stavim...ili mi lik pobere sa bojom ili trissom ili ful house..a jbg sreca kako kaze
Rossi...mogo se i meni okrenut as al nije nego je ovom jebenom sabanu koj ima triss ili bilo sta pa dobije a ja bi ga nalupao a nemrem hahha
Al meni osobno je najdraze kada imam boju (kad je u boji As onda znam da je moje
) ili skalu ( A,K,Q,J,10 ) to mi je nesto najdraze..vec sam dosta puta pobrao dosta love s takvim kartama, a i sa A,2,3,4,5...al nije bitno...sreca je bila tada na mojoj strani...
Dok sam poceo poker igrat uvijek sam do kraja isao...i rijetko kad su mi se znale okrenut zadnej dvije karte bas one koje su meni trebale i gubio sam dosta..sada igram samo na prve tri, ako imam par ili dobre karte cekam flop samo i dalje nejdem ako nemam..
Al stari moj nejde mi u glavu kako ovi mogu imat neki na pokeru 500 miljona 16 bilijona ono..pa kolko taj ima srece, ima isto znanja kao i ja..al neznam
sve je u glavi
ili u Iwani hahahahahha,
Steta je kaj se nemoze vise na privatne stolove da odemo svi halat na jedan stol bilo bi dobro..