Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
Luka 0101:
os kupit ove moje od lune?? ;D
zipst:
--- Citat: gokiSP - 29 Kolovoz, 2009, 23:36:33 ---ovi moj vulkanizer nista pametno nema..neznan sta je gore..sve izjilo sunce..morat cu negdi uzicat nekakvu jer ovo je smrt..sad cekan sam dan kad cu ovu zada spalit da mogu stavit onu tvoju savu.. :icon_biggrin:
aj bogati nemore priko reda...nije proslo misec dana od kako san ga pocea slagat a vi bi da se vozin na prednjen od zagreba do splita.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
mislis onu po kojoj je kapalo ulje jedno 1000 km? svaka tebi cast, klasa optimist, ta guma ce ti slajfat na startu i sa tih 50ccm :toothy3: :toothy12: :toothy12: :toothy12: u zaustavljanje necu ulazit :frajer:
benelli:
--- Citat: gokiSP - 29 Kolovoz, 2009, 23:36:33 ---ovi moj vulkanizer nista pametno nema..neznan sta je gore..sve izjilo sunce..morat cu negdi uzicat nekakvu jer ovo je smrt..sad cekan sam dan kad cu ovu zada spalit da mogu stavit onu tvoju savu.. :icon_biggrin:
aj bogati nemore priko reda...nije proslo misec dana od kako san ga pocea slagat a vi bi da se vozin na prednjen od zagreba do splita.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
zajebavan se malo,ali za dva misaca bi se moga ocekivat video jelda goki&runner for stunt :headbang:
gokiSP:
--- Citat: Luka 0101 - 29 Kolovoz, 2009, 23:38:54 ---os kupit ove moje od lune?? ;D
--- Kraj citata ---
rade cu ostat na savi mc16 iz doba tita.. :icon_biggrin:
--- Citat: zipst - 29 Kolovoz, 2009, 23:41:16 ---mislis onu po kojoj je kapalo ulje jedno 1000 km? svaka tebi cast, klasa optimist, ta guma ce ti slajfat na startu i sa tih 50ccm :toothy3: :toothy12: :toothy12: :toothy12: u zaustavljanje necu ulazit :frajer:
--- Kraj citata ---
neka bar nece bit tesko vrtit kolo.. :toothy3:
--- Citat: benelli - 29 Kolovoz, 2009, 23:41:35 ---zajebavan se malo,ali za dva misaca bi se moga ocekivat video jelda goki&runner for stunt :headbang:
--- Kraj citata ---
za dva miseca bi se moglo ocekivat svasta :icon_biggrin:
benelli:
--- Citat: gokiSP - 29 Kolovoz, 2009, 23:43:50 ---rade cu ostat na savi mc16 iz doba tita.. :icon_biggrin:
neka bar nece bit tesko vrtit kolo.. :toothy3:
za dva miseca bi se moglo ocekivat svasta :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da to znaci da bi i za dva miseca moga vec bit kod nekog drugog stuntmena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju