Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner 50@180 by st team
benelli:
--- Citat: Luka 0101 - 29 Kolovoz, 2009, 23:16:47 ---ocito nis kad se jos nije polomio :toothy10:
--- Kraj citata ---
e a u cetvrtak san bia u rijeci i moga san navratit do tebe da probam taj runner for stunt
gokiSP:
ma kakv stunt..jos uvik je cili dan u garazi..moran ga nastelat kako spada i navarit bar i tako to pa cemo onda krenut..izmedu ostalog skutera mi je kroz ruke proslo nekoliko desetaka tako da neznam zasto svi misle da ja neznan na kolo i tako te pi*darije.. :icon_biggrin:
PS marine jeben i tebe i tvoju savu mc16 iz doba tita... :toothy12: kako me slozila na pod... :laughing9:
--- Citat: benelli - 29 Kolovoz, 2009, 23:19:51 ---e a u cetvrtak san bia u rijeci i moga san navratit do tebe da probam taj runner for stunt
--- Kraj citata ---
u utorak vjerovatno ide gore polini for race pa ce da bude besna koza.. :laughing6:
zipst:
--- Citat: gokiSP - 29 Kolovoz, 2009, 23:23:00 ---ma kakv stunt..jos uvik je cili dan u garazi..moran ga nastelat kako spada i navarit bar i tako to pa cemo onda krenut..izmedu ostalog skutera mi je kroz ruke proslo nekoliko desetaka tako da neznam zasto svi misle da ja neznan na kolo i tako te pi*darije.. :icon_biggrin:
PS marine jeben i tebe i tvoju savu mc16 iz doba tita... :toothy12: kako me slozila na pod... :laughing9:
u utorak vjerovatno ide gore polini for race pa ce da bude besna koza.. :laughing6:
--- Kraj citata ---
lipo san ti reka da je ta guma cisto da u kombiju ne bude na felgi i eventualno za GURANJE po dvoru, tako da me nemos krivit za nista :blowjob1: :p_g:
benelli:
--- Citat: gokiSP - 29 Kolovoz, 2009, 23:23:00 ---ma kakv stunt..jos uvik je cili dan u garazi..moran ga nastelat kako spada i navarit bar i tako to pa cemo onda krenut..izmedu ostalog skutera mi je kroz ruke proslo nekoliko desetaka tako da neznam zasto svi misle da ja neznan na kolo i tako te pi*darije.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a jbg nisan ja svaki dan u rjeci,pa nije da mislin da neznas nego vec kad je takav projekt ljepo kad se skut uštela onako neki video skutera u akciji za sta je i namjenjen
gokiSP:
--- Citat: zipst - 29 Kolovoz, 2009, 23:26:43 ---lipo san ti reka da je ta guma cisto da u kombiju ne bude na felgi i eventualno za GURANJE po dvoru, tako da me nemos krivit za nista :blowjob1: :p_g:
--- Kraj citata ---
ovi moj vulkanizer nista pametno nema..neznan sta je gore..sve izjilo sunce..morat cu negdi uzicat nekakvu jer ovo je smrt..sad cekan sam dan kad cu ovu zada spalit da mogu stavit onu tvoju savu.. :icon_biggrin:
--- Citat: benelli - 29 Kolovoz, 2009, 23:31:03 ---a jbg nisan ja svaki dan u rjeci,pa nije da mislin da neznas nego vec kad je takav projekt ljepo kad se skut uštela onako neki video skutera u akciji za sta je i namjenjen
--- Kraj citata ---
aj bogati nemore priko reda...nije proslo misec dana od kako san ga pocea slagat a vi bi da se vozin na prednjen od zagreba do splita.. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju