Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

(1/176) > >>

gokiSP:
eto tek se pocelo radit al eto da pocnemo..znaci masina ce bit seriska 50ccm, gore nabacit samo neki spuh, malo se poigrat sa prijenosom..ide i 17% kraca getriba.. :) mice se sve zivo i nezivo, ostaje gola rama koja ide u najvjerovatnije u kricavo narancastu boju.. ;D rezervar seriski nece bit kao ni rezervar ulja nego ce bit neki rezervarcic pod sicom i sam radim mjesavinu..prvo je na redu iz jednih blokova izvadit radilicu, pumpu vode i jos neke sitnice i to prebacit u druge blokove..onda se bacam na bar...neznam jos sta i kako ali bar definitivno ide i to ce morat bit iz glave jer neznam koga bi pitao kako je to radio na runneru..eto kako se sta bude radilo tako cu pisat a do tad par slikica od danas.. :)

MotoManijak:
ajde.saprijed.a kad ce bit gotov

gokiSP:
ne planiram ga zavrsit sutra niti mi se zuri nekamo...treba kupit nove lezajeve, nove semeringe, karike..ima sitnica koje treba pokupovat..radim ga usput i iz gusta..konacno ce bit neko vozilo modano za stunt u mojoj garazi.. :toothy10:

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 04 Kolovoz, 2009, 22:24:45 ---ne planiram ga zavrsit sutra niti mi se zuri nekamo...treba kupit nove lezajeve, nove semeringe, karike..ima sitnica koje treba pokupovat..radim ga usput i iz gusta..konacno ce bit neko vozilo modano za stunt u mojoj garazi.. :toothy10:

--- Kraj citata ---

Dobro, osim tih sitnica imaš sve dijelove ili?

zipst:

--- Citat: dino gp1 - 04 Kolovoz, 2009, 22:26:23 ---Dobro, osim tih sitnica imaš sve dijelove ili?

--- Kraj citata ---
ima 95% dijelova da bude u voznom stanju. dricavanja svih vrsta necemo racunat :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju