Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Vivacity- Slabije vuce i radi .........
mr_krhac:
--- Citat: gokiSP - 03 Kolovoz, 2009, 16:59:31 ---puknut ce ti svijecica ako budes za keramicki dio uhvatio..jbt kljuc za svijecicu imas po ducanima za 50-100kn... :dontknow:
kevlar dode oko 200-250kn
--- Kraj citata ---
ok tnx pogledat cu gdje ima kod mene ovdje po prodavnicama jer sam u svedskoj a niko mi nije odgovorio sta da radim sad zbog ovog gubitka snage jel se filter benzina cisti ili se zamjeni odmah karburator jos necu skidati sad cu vratiti sve jedino da ocistim malo zracni i od bezge filterr ako se uopste cisti on :dontknow:
gokiSP:
bilo bi dobro kad bis stavio novi seriski centralni feder i kevlar remen..filter benzina je najbolje kupitz novi jer ionako kosta nekih par kuna..
mr_krhac:
--- Citat: gokiSP - 03 Kolovoz, 2009, 17:12:43 ---bilo bi dobro kad bis stavio novi seriski centralni feder i kevlar remen..filter benzina je najbolje kupitz novi jer ionako kosta nekih par kuna..
--- Kraj citata ---
ok hvala odoh sad sklopiti motor pa se malo vozati a uzet cu centrlani neki ali malo tvrdji ugl sad mi je prioritet uzeti zvono ima li ono utjecaja na krajnju i ubrzanje slucajno...pozz i hvala na savjetima
gokiSP:
ne treba ti tvrdi feder nego novi seriski jer on s vremenom izgubi svoje svojstvo i omeksa..zvono ti moze imat utjecaja na sami start i tu mozes osjetit ako na samom startu motor malo cukne ili zaskripi..bilo bi dobro uzet neko aftermarket zvono jer ono ima dobro rijeseno hladenje..
mr_krhac:
--- Citat: gokiSP - 03 Kolovoz, 2009, 17:19:09 ---ne treba ti tvrdi feder nego novi seriski jer on s vremenom izgubi svoje svojstvo i omeksa..zvono ti moze imat utjecaja na sami start i tu mozes osjetit ako na samom startu motor malo cukne ili zaskripi..bilo bi dobro uzet neko aftermarket zvono jer ono ima dobro rijeseno hladenje..
--- Kraj citata ---
ok sta sad da radim motor ne skripi i ne trza znaci normalno krece koliko su kruna zvona u hr....i da jel oprugice u kvacilu mogu da oslabe ili da se otkac to sam negdje procitao i sta bi dobio ako bi stavio neke bolje :headbang:.......oj joj ja tebe smori sa ovim pitanjima :angry7: ali mi treba informacija jbg :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju