Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Vivacity- Slabije vuce i radi .........
gokiSP:
imas seriski setup i ne treba ti nista jace od serikog samo neka to serisko bude novo jer ovi federi su sigurno omeksali, dokaz ti je plavo zvono..zvono je poplavilo od visokih temperatura a federi su na tim visokim temperaturama sigurno izgubili svoje svojstvo..znaci novi feder kontrasta, mozes zajedno i stavit male federe na kvacilu nove, remen kevlar i nove rolice i bilo bi dobro i svijecicu promjenit posto ko zna koliko vec nije promjenjena...svi navedeni dijelovi mogu bit seriski jer kao sto rekoh nema potrebe za nekim aftermarket dijelovima..e sad zvono jedino mozes uzet neko aftermarket i to izkjucivo zbog toga sto ima bolje rijeseno hladenje i time ce smanjiti samu temperaturu kvacila sto ce rezultirati vecom dugotrajnoscu kako kvacila tako i federa a to sve zajedno rezultira performansama tj. sprijecava ovo sto ti se upravo dogodilo..i sad jos jedan svijet, izbusit deklo da zrak fino kola kroz blok jer kolko znam to deklo je hermeticki zatvoreno..
mr_krhac:
--- Citat: gokiSP - 03 Kolovoz, 2009, 18:58:52 ---imas seriski setup i ne treba ti nista jace od serikog samo neka to serisko bude novo jer ovi federi su sigurno omeksali, dokaz ti je plavo zvono..zvono je poplavilo od visokih temperatura a federi su na tim visokim temperaturama sigurno izgubili svoje svojstvo..znaci novi feder kontrasta, mozes zajedno i stavit male federe na kvacilu nove, remen kevlar i nove rolice i bilo bi dobro i svijecicu promjenit posto ko zna koliko vec nije promjenjena...svi navedeni dijelovi mogu bit seriski jer kao sto rekoh nema potrebe za nekim aftermarket dijelovima..e sad zvono jedino mozes uzet neko aftermarket i to izkjucivo zbog toga sto ima bolje rijeseno hladenje i time ce smanjiti samu temperaturu kvacila sto ce rezultirati vecom dugotrajnoscu kako kvacila tako i federa a to sve zajedno rezultira performansama tj. sprijecava ovo sto ti se upravo dogodilo..i sad jos jedan svijet, izbusit deklo da zrak fino kola kroz blok jer kolko znam to deklo je hermeticki zatvoreno..
--- Kraj citata ---
zatvoreno je znaci nema nikakvog otvora zrak ne izlazi niti ulazi :hmh: kad dolazis sa posla kad ces na msn :glasses9:
mr_krhac:
AAAAAAAAA pomozite ovako kocnice vec odavno slabije rade mislim prednja disk eh sad sam odlucio da ozracim ponovo iz pocetka jer sam cuo da trebam ozraciti jer nije nes u redu biloo,,,ispustim ja svu tecnost i jbg uvucem vazduha u crijevo kontam aj nema veze ionako sam sve ispustio ulje i NAMJESTIM dola iz crijeva rupica sto ide nju lijepo nastimam dole sto e spaja sa celjusti onim sarafom ima na sebi rupicu sve to nastimam i krenem ubacim gore tecnost sve po procesu i pumpam ali nikad ojacati kocnica izasao je vazduh i opet pumpam ali necee da postane jaka ono cvrsta staa da radim kocila je prije toga normalno neznam koji joj je ???????????? :help: :help: :help: plsss sto prije
ivanm:
moraš biti strpljiv ak je sve iscurilo, ja sam pola sata pumpao.. probaj odvinuti vijak za pola kruga i prstom zatvoriti otvor, onda lagano pumpaj i propuštaj zrak, kad počne ulje zategni..
mr_krhac:
--- Citat: ivanm - 03 Kolovoz, 2009, 22:13:28 ---moraš biti strpljiv ak je sve iscurilo, ja sam pola sata pumpao.. probaj odvinuti vijak za pola kruga i prstom zatvoriti otvor, onda lagano pumpaj i propuštaj zrak, kad počne ulje zategni..
--- Kraj citata ---
'
ma jarane pumpam 20 minuta i pocne izlaziti ulje ja napumpam i onda cuvam odvrnem dole i onda malo prstom znaci moram malo vise odvruti i izadje ulje i opet zategenm apsolutno nikakve razlike u pritisku nema propada kocnica skrozzz do kraja nezz sta da radim :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju