Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Vivacity- Slabije vuce i radi .........
radomir.g:
Nov je debljine 17.5 mm, ali ja sam dugo imao neki Hebo koji je nov bio 17mm i nije bilo problema...
A to sa druge strane je struja, odnosno namotaji i magnet.. Oko toga bolje nista ne diraj :)
gokiSP:
jesu ovo one trokutaste rolice od topa? to je takvo smece od rolica, ako jesu to te mijenjaj to odmah..
--- Citat: mr_krhac - 03 Kolovoz, 2009, 16:27:23 ---ojj joj kako cu skinuti tu plastiku i daa sta je ono sa druge strane gdje je auspuh bas na toj plastici imaju ono za hladjenje valjda znate na sta mislim gdje je masina ali sa druge strane
--- Kraj citata ---
ventilator koji je ispod plastike i zasarafan je na magnet pomocu kojega se vrti i tako kola hladni zrak unutar tih plastike i hladi cilindar...
mr_krhac:
--- Citat: gokiSP - 03 Kolovoz, 2009, 16:31:05 ---jesu ovo one trokutaste rolice od topa? to je takvo smece od rolica, ako jesu to te mijenjaj to odmah..
ventilator koji je ispod plastike i zasarafan je na magnet pomocu kojega se vrti i tako kola hladni zrak unutar tih plastike i hladi cilindar...
--- Kraj citata ---
ahha necu ja to dirati svjecicu cu pokusati odvrnuti nekim kljestima sa ono bijelo uhvatiti ili za vrh svjecice a rolnice sam kupio neavno nije nista trokutasto na njima ??? kupio sam ih od stanka iz zivinica dosle postom do zenice u bosni i ja ih donijeo do svice pa u svedsku haha ugl trose se brzo neznam sta im je :dontknow:
mr_krhac:
--- Citat: radomir.g - 03 Kolovoz, 2009, 16:30:31 ---Nov je debljine 17.5 mm, ali ja sam dugo imao neki Hebo koji je nov bio 17mm i nije bilo problema...
A to sa druge strane je struja, odnosno namotaji i magnet.. Oko toga bolje nista ne diraj :)
--- Kraj citata ---
ok ne struju ni za zivu glavu imao na drugom problema oko toga kod mene ovaj remen od kako sam kupio skuter kliko se krecu dole remen za vivu od kevlara ??? na dubrovnik mislim
gokiSP:
--- Citat: mr_krhac - 03 Kolovoz, 2009, 16:44:22 ---ahha necu ja to dirati svjecicu cu pokusati odvrnuti nekim kljestima sa ono bijelo uhvatiti ili za vrh svjecice a rolnice sam kupio neavno nije nista trokutasto na njima ??? kupio sam ih od stanka iz zivinica dosle postom do zenice u bosni i ja ih donijeo do svice pa u svedsku haha ugl trose se brzo neznam sta im je :dontknow:
--- Kraj citata ---
puknut ce ti svijecica ako budes za keramicki dio uhvatio..jbt kljuc za svijecicu imas po ducanima za 50-100kn... :dontknow:
kevlar dode oko 200-250kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju