Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Vivacity- Slabije vuce i radi .........

<< < (3/9) > >>

radomir.g:

--- Citat: gokiSP - 03 Kolovoz, 2009, 16:23:28 ---nesmije za bijelo uhvatit jer je taj dio keramicki i puknut ce..

kako svijecica nije 21? kljuc za svijecicu nema kao sto je rekao i moze papagajkama ili necim drugim ali mora skinut plastiku hladenja sa cilindra...

--- Kraj citata ---
Aha, da za svecicu je 21 kljuc... Mislio sam da kazes za kvacilo... A i za ovo drugo si u pravu, mora skinuti plastike da bi je necim drugim odvrnuo..

J.U.R.C.A:
Uglavnom toliko toga si rastavio. samo radi jednog! ili je premekan feder kontrasta(veliki feder) ili je remen u losem stanju!

mr_krhac:

--- Citat: radomir.g - 03 Kolovoz, 2009, 16:25:11 ---Aha, da za svecicu je 21 kljuc... Mislio sam da kazes za kvacilo... A i za ovo drugo si u pravu, mora skinuti plastike da bi je necim drugim odvrnuo..

--- Kraj citata ---

ojj joj kako cu skinuti tu plastiku i daa sta je ono sa druge strane gdje je auspuh bas na toj plastici imaju ono za hladjenje valjda  znate na sta mislim gdje je masina ali sa druge strane

mr_krhac:

--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Kolovoz, 2009, 16:26:00 ---Uglavnom toliko toga si rastavio. samo radi jednog! ili je premekan feder kontrasta(veliki feder) ili je remen u losem stanju!

--- Kraj citata ---

za feder ne znam nisam uspio kvacilo skinuti ako kupim sta u dubrovniku sad za kvacilo onda cu se potruditi oko toga a remen imatacno 17 mm sad jel to malo ili dovoljno...pozzz

mr_krhac:

--- Citat: radomir.g - 03 Kolovoz, 2009, 16:21:50 ---Karburator je Gurtner 12mm..
A sto kako odvrnuti svecicu? Pa kljucem za svecicu ***** li ga... Ne mozes je kombinirkama odvrnuti..
I to nije getriba, nego radilica :)
Getriba je iza kvacila i polutki..

--- Kraj citata ---

haha najgore je to sto nemam kljuca za svjecicu  :toothy3: pogledat cu sad kad dode stari ima li on u autu ahh ewo ga na vrata haha odoh gledati po autu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju