Tehnički kutak > Tuning skutera

arrow ili leo vince zx

<< < (3/6) > >>

vuk:
evo danas kupio zx-a i motor ide ko ku*ac od ovce. stavili su mi lakše rolice i crvene federe na kvačilo. kreće na oko 5700 rpm, nemože više od 7500, brzina max 75 a serijala je išla 90 po satu, ubrzanja skoro pa i nema. jedino je dobro što se čuje. sutra ga vozim da ga još naštelaju a ako ne bude išo bolje platio sam puno poreza na budale

igor.sb:

--- Citat: vuk - 18 Svibanj, 2007, 18:36:37 ---evo danas kupio zx-a i motor ide ko ku*ac od ovce. stavili su mi lakše rolice i crvene federe na kvačilo. kreće na oko 5700 rpm, nemože više od 7500, brzina max 75 a serijala je išla 90 po satu, ubrzanja skoro pa i nema. jedino je dobro što se čuje. sutra ga vozim da ga još naštelaju a ako ne bude išo bolje platio sam puno poreza na budale

--- Kraj citata ---

gdje si kupio zx-a, jel nov? ako je kako si mogao dobiti crvene suste uz njega, znam da idu zute leove, koje role su ti stavili, trebale bi 4,8g, tvoje su garant teske, najvjerojatnije na 75 na sat motor uleti u ugromnu rupetinu i ne moze se dalje da se razvrti

jel veca dizna gore, 64-66??

taman sam htio napisati da je arrow ono sto sam ja vidio ipak najbolje za piaggio 50ccm

roby44:
pa nastelaj, nije to samo stavit i vozi... kako je receno.preteske role...

vuk:
uzeo sam ga kod vranića.nov je, crvene su došle s auspuhom, stavio sam diznu 64, role neznam, bili su stavili neke koje su došle sa auspuhom naranđaste, sad kolko su teške nisam pito, probali su oni i sa starim rolama  al motor se ne vrti više od 7500, kad je imo sve serijsko vrtio se do 8500

igor.sb:

--- Citat: vuk - 18 Svibanj, 2007, 19:22:57 ---uzeo sam ga kod vranića.nov je, crvene su došle s auspuhom, stavio sam diznu 64, role neznam, bili su stavili neke koje su došle sa auspuhom naranđaste, sad kolko su teške nisam pito, probali su oni i sa starim rolama  al motor se ne vrti više od 7500, kad je imo sve serijsko vrtio se do 8500

--- Kraj citata ---

inace sa spuhom dolaze 1-1,5g teze role nego sto bi trebale biti

ja sam dobio 6,2 g sa RR, da bi na kraju odgovarajuce bile 4,8g

...pa ti sad vidi kako? sta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju