Tehnički kutak > Tuning skutera
arrow ili leo vince zx
ivanm:
u zagrebu nema šanse za ispod 1000 kn za takav spuh, pogotovo jer je sezona, po zimi je možda i bilo, ja kad sam prošle godine u jesen zvao autobil, ZX je bio 1050 kn a RR 1150..
iste cijene je imo i bencony, a giannelli je bio tu negdje..
extra je bio 1050, reverse 1150.. jedino je stariji model sp6 bio 900 kn..
tu su negdje po performansama, RR je za nijansu jači, a arrow i giannelli su ti dosta tiši od leovincea..
vuk:
ovo je cijena s ugradnjom u servisu(ovlaštenom??). a šta se dobije samo s auspuhom. krajnja, ubrzanje. mene više zanima ubrzanje, netreba mi baš da skuter ide preko 100 kmh. i jel ima smisla stavljat multivar bez kita? pitam zato što mi je ovaj u servisu reko da ako hoću multivar moram stavit kit, mjenjat kvaćilo radilicu itd...
marko.p:
--- Citat: vuk - 09 Svibanj, 2007, 18:27:25 ---ovo je cijena s ugradnjom u servisu(ovlaštenom??). a šta se dobije samo s auspuhom. krajnja, ubrzanje. mene više zanima ubrzanje, netreba mi baš da skuter ide preko 100 kmh. i jel ima smisla stavljat multivar bez kita? pitam zato što mi je ovaj u servisu reko da ako hoću multivar moram stavit kit, mjenjat kvaćilo radilicu itd...
--- Kraj citata ---
samo s auspuhom ćeš dobit bolje ubrzanje,linearnije,neće bit rupa...krajnja će porast za nekih 3-5 kmh...multivar po meni se ne isplati stavljat,nešto će biti bolje ubrzanje ali ništa spektakularno...staviš lakše rolice,nešto tvrdje federe,veća dizna...
ima tu na forumu dečki koji to puno bolje znaju pa će ti oni sve reč i objasnit...na tvome mjestu uzeo bi zx jer meni osobno arrow je tih,to je stvar ukusa ali mislim da je zx jači...
igor.sb:
--- Citat: vuk - 09 Svibanj, 2007, 18:27:25 ---ovo je cijena s ugradnjom u servisu(ovlaštenom??). a šta se dobije samo s auspuhom. krajnja, ubrzanje. mene više zanima ubrzanje, netreba mi baš da skuter ide preko 100 kmh. i jel ima smisla stavljat multivar bez kita? pitam zato što mi je ovaj u servisu reko da ako hoću multivar moram stavit kit, mjenjat kvaćilo radilicu itd...
--- Kraj citata ---
ma najbolje novi motor kupit...to sto oni kazu u servisu to nemoj ni slusati...bolje vamo pitat nego njih
moguce da ces sa spuhom imati rupa u ubrzanju, e tad dolazi multivar
sa spuhom mozes ocekivati 10kmh krajnje vise...ipak je to piaggio
StreetRunner:
ja ti preporučan ZX i snjim ako hoćeš bolje ubrzanje Multivar(dođe ti oko cca.450kn).
I ovo što su ti rekli tvrđe kvačilo,lakše rolice i veća dizna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju