Tehnički kutak > Tuning skutera

arrow ili leo vince zx

<< < (4/6) > >>

vuk:
sad su stavljene žute opruge, a role su probavali sve što su imali od 4 g do 7 g al motor neide. vrti se do 8500 al nemože više od 70 , ubrzanje je katastrofalno, provozo sam NRG-ia sa arrowom pa on doslovno leti. treba mu oko 200 metara da navuče 90 km/h. jel sigurno da je zx za serijsku mašinu

igor.sb:

--- Citat: vuk - 19 Svibanj, 2007, 15:39:58 ---sad su stavljene žute opruge, a role su probavali sve što su imali od 4 g do 7 g al motor neide. vrti se do 8500 al nemože više od 70 , ubrzanje je katastrofalno, provozo sam NRG-ia sa arrowom pa on doslovno leti. treba mu oko 200 metara da navuče 90 km/h. jel sigurno da je zx za serijsku mašinu

--- Kraj citata ---

naravno da je za serijalu, al rekao sam ti ja sigurno si i po brodu vidio da najvise ima piaggio seriskih masina sa arrowom, ali to nema veze zx je isti k....

stvarno ne znam sta je kod tebe, da nije mozda blokada na grani ostala, znam da motor moze navuci i do 70 sa blokadom u auspuhu ali mu treba pun k....

vuk:
pa navuće 70,75 ovisi koje su rolice, i više od toga neće, do 50 ide ko serijala a onda navlaći do 70 jedva. kad je bio serijski onda je navlaćio od 80 - 90

vuk:
a gdje bi mu bila ta blokada na grani, jel to odma na poćetku spuha, ako znaš gdje ima slika da vidim pa probam nešta skemijat

igor.sb:

--- Citat: vuk - 19 Svibanj, 2007, 15:58:22 ---a gdje bi mu bila ta blokada na grani, jel to odma na poćetku spuha, ako znaš gdje ima slika da vidim pa probam nešta skemijat

--- Kraj citata ---

sad cu ti ja nacrtat, nemam nikaku sliku a ni ne da mi se trazit

evo slikaa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju