Tehnički kutak > Tuning skutera

Diskusija o kočnicama

<< < (9/14) > >>

3alfa3:
Ne znam.
nemam puno iskustva sa time, ali ove moje na NRGu mi se svidjaju.
Ispocetka nisu, jer treba prilicno naglo i jako stisnut da kotac(i) zablokira(ju), ali s vremenom mi se to pocelo svidjat. Barem u trenutku panike nisu blokirani pa ne padam zbog toga na pod.

Inace, u 36000km, zadnje su jos originalne i negdje su na pola ili cak i bolje, a prednje mi obicno traju 12000km prije nego ih mijenjam

hac:
EBC sinter su meni najbolje,možeš ih kod mene naručit,ispod 100 kn je set.......koče odlično,relativno dugo traju,ne škripe nikad  :icon_biggrin:

dino gp1:

--- Citat: hac - 30 Srpanj, 2009, 19:34:52 ---EBC sinter su meni najbolje,možeš ih kod mene naručit,ispod 100 kn je set.......koče odlično,relativno dugo traju,ne škripe nikad  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Tako je hac, ebc zakon samo što ću ubuduće kod tebe uzeti jer sam ih platio tu u Rijeci 140 kn!

hac:
kod mene su dosta jeftine,ne znam zašto toliko nabrijavaju cijene po trgovinama.ja ih isto nabavljam u HR i cijena je recimo za pežo AJP čeljusti nekih 80 kn

dino gp1:

--- Citat: hac - 30 Srpanj, 2009, 20:05:55 ---kod mene su dosta jeftine,ne znam zašto toliko nabrijavaju cijene po trgovinama.ja ih isto nabavljam u HR i cijena je recimo za pežo AJP čeljusti nekih 80 kn

--- Kraj citata ---

I pazi ovo, zapravo im je prava cijena 170 kn u malom motu ali mi je čovjek preko telefona rekao da su 140 kn  (ja došao tamo sa 150 kn) i na kraju je spustio cijenu na tih 140 kn jer je njegova greška što je dao krivu informaciju :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju